Profa care te învață să nu renunți la visul tău

Daniela Cristea predă fizică și chimie în satul Valea Mare, din județul Vaslui, din 1989 și a prins toate schimbările majore prin care a trecut învățământul românesc în ultimii 30 de ani. Dar în afară de fizică și chimie, profesoara Cristea îi învață pe elevi să aibă încredere în ei, chiar dacă s-au născut în cel mai sărac județ din țară și chiar dacă visurile lor sunt mărunte.
Reportaj realizat cu sprijinul World Vision România, care îi sărbătorește pe eroii neștiuți, acei oameni obișnuiți care de-a lungul timpului au făcut lucruri extraordinare.

#ContinutSponsorizat

Comentarii 

 1. Ramona Kocan

  Ramona Kocan

  Acum lună

  Unde sa I duca ? Nu vezi ca oamenii. destepti sunt da ti afara pt ospatarite. Saracii copii nu mai sunt example bune la noi

 2. Costin Marin

  Costin Marin

  Acum 2 luni

  Femeia asta e bogată. Nu despre bani vorbesc.

 3. Costin Marin

  Costin Marin

  Acum 2 luni

  Bravo Recorder! Ăsta este exemplul care poate inspira schimbarea!

 4. Costin Marin

  Costin Marin

  Acum 2 luni

  Sunt sigur că mai există oameni ca ea! Din păcate majoritatea profesorilor au doar o slujbă la stat,un serviciu. Ei nu înțeleg că au o misiune și influențează foarte mult copiii. Ei vin la serviciu și se întorc acasă. Am un băiat la un liceu din București și se plânge de profesori că au un limbaj și comportament demoralizant. Majoritatea profesorilor folosesc expresii ca "la noi în România nu se poate,că la noi la nimeni, românii sunt fraieri, românul nu poate". Dacă ăsta este mesajul acestor frustrați care sunt profesorii de logică,chimie și limba franceză sau alte materii,cum ne mirăm că tinerii pleacă din țară și se duc să-i îmbogățească pe alții? Din păcate,respectivii profesori nu au învățat nimic altceva în afară de materia în care s-au specializat. Ăștia îmi aduc aminte de o prietenă pe care am avut-o înainte cu 20 de ani. Era premiantă în facultate dar în afară de matematică, informatică și fizică era pe dinafară la celelalte. Era săracă cu diplomă și bani.

 5. SilviaRaicu

  SilviaRaicu

  Acum 2 luni

  Bravo👏 👏 👏 10 pentru doamna profesoară

 6. Alexandru Pam

  Alexandru Pam

  Acum 2 luni

  Bv Felicitări! Meriti respect! Ma bucur ca ai apreciat munca în sensul curat de a fi profesor. Știm vb aceea munca de profesor este destul de 'ușoară și remunerata' iohanis 6 case

 7. Dan TAU

  Dan TAU

  Acum 2 luni

  Minutul 6.52..🤔

 8. Dan TAU

  Dan TAU

  Acum 2 luni

  😂😂😂🤣🤣😂🤣 Titanic şi Ice..eşti sigură că a fost un iceberg?? Doamna Profesoară??🤔

 9. Alex Enax

  Alex Enax

  Acum 3 luni

  Nou ministru al educatiei!

 10. Haiducu '

  Haiducu '

  Acum 3 luni

  ''omul sfințește locul'' se aplică cu siguranță pentru această doamnă profesoară.

 11. Alfred Nossig

  Alfred Nossig

  Acum 4 luni

  Bai pentru toti astia care aveti vise, tin sa va spun urmatoarele lucruri! Tineti cont in primul rand ca tot ce vedeti voi prezentat ca succes sau vis implinit in media sunt un foarte mic procent. Statistic aveti sanse sa va ratati foarte mari pe toate planurile. Mai tineti minte ca indiferent ce vi se spune, ca totul depinde de voi si de "ambitia voastra", e totul o mare prostie menita sa va alinte depresiile. Aveti control foarte mic asupra majoritatii factorilor din jurul vostru, iar totul este doar conjunctura. Va nimeriti intr-o conjunctura favorabila, merge, una nefavorabila, plesniti. De asemenea pentru toti cei cu vise de preamarire si succesuri, nu uitat cand de trecatoare e viata omului, nu uitati ca veti ramane un nume pe vreo cruce, iar dupa nepotii vostrii, asta daca-i aveti, nimeni nu-si va mai amintii de voi si nu va va mai rosti numele indiferent cine ati fi voi, mai ales ca nu v-au cunoscut si nu au trait langa voi. Toti care vreti copii sa va duceti numele mai departe, sa va faceti sa va dregeti, nu uitati ca umanitatea este menita pieirii, e in felurile lucrurilor iar daca acum sunteti specia dominanta, nu va fi mereu asa. Ca va trece o mie de ani, doua mii, zece mii, o suta de mii, nu veti avea cum sa scapati. In primul rand soarele se va mari in volum, pana va inghitii pamantul si nu mai aveti unde sa va duceti. Poate visati la calatorii inter-stelare si dezvoltare tehnologica care sa va permita sa treceti si acest episod din istorie, dar nu uitati ca aveti nevoie de a calatorii milioane de ani cu viteza luminii.. MILIOANE! Asta in contextul in care specia voastra are cateva sute de mii de ani pe pamant, iar viteza luminii nu va putea fi atinsa de voi si nici un vehicul pentru ca conform ecuatiei lui Einstein, masa tinde spre infinit cu cat va apropiati de viteza luminii asadar, nu va exista energie necesara pentru a muta atat, indoi spatiul-timpul si tot asa. Asadar pentru toti care aveti vise puteti sa le puneti in cui. Motivatia astia idioata care se poarta acum este un exercitiu in futilitate. Drogul saracului, unii si-o dau cu religii si Dzeu, altii si-o dau cu psihologi si discutii motivationale. Niciodata nu veti uita ca sunteti niste viermi muritori, ba mai mult intreaga voastra existenta este destinata pieirii. Traiti-va viata pentru voi, bagati-va sula in el de sistem si nu deveniti sclavi la trenduri, nu duce drapelul nimanui, nu aderati la cauze. Serviti doar cauza voastra de soparle fara coada care sunteti si cand veti inchide ochii sa stiti ca a fost pentru totdeauna!

 12. Eduard Urda

  Eduard Urda

  Acum 4 luni

  Respect !

 13. Stefan Bondar

  Stefan Bondar

  Acum 4 luni

  Apreciez astfel de oameni carora chiar le pasa de ceilalți, cum a zis și dânsa "omul potrivit, la locul potrivit" ❤️

 14. Games Play For Kids

  Games Play For Kids

  Acum 4 luni

  Foarte frumos, toată stima pentru devotamentul și pasiunea doamnei profesoare

 15. Bogdan Piros

  Bogdan Piros

  Acum 4 luni

  👍

 16. Robert Danciu

  Robert Danciu

  Acum 5 luni

  Am văzut titlul clipului ăsta de prima dată cum a apărut Dar nu m-am uitat la clip fiindcă mi se părea ceva ciudat/dubios Acum cu gândul să intru sa învăț ceva.. am dat-o în plâns

 17. Josh Owen

  Josh Owen

  Acum 5 luni

  De ce spune "visati" si nu spune "va ganditi" ? Visele sint noaptea, nu in timpul zilei. In timpul zilei fii realist, constant, ai incredere. Iubeste ce faci. Cand baiatul spune "la curierat" ea spune "cum asa?" De ce l-a descurajat? Parca filmul spune ca ii incurajeaza. Cine sa faca meseria asta ? Aduci scrisori cu cainele ? E o meserie placuta si ajuti pe altii. Trebuia sa-i spuna, bravo, e o meserie placuta. Sa-l incurajeze. La fel si cu soferul de tir. Sa inteleg ca doamna vrea ca toti sa fie meseriasi, profesori ?

 18. ZuZu 091

  ZuZu 091

  Acum 5 luni

  Femeia de 10 stele...elevii din zonele sarace is cauze pierdute tho

 19. Petru Stoia

  Petru Stoia

  Acum 6 luni

  FRUMOS SI NECESAR

 20. Mercedes Gomez

  Mercedes Gomez

  Acum 6 luni

  Doamna profesoara, nota 10+++!!!

 21. LcSebastian

  LcSebastian

  Acum 6 luni

  Tot respectul pentru profesorii si educatorii care se implica atat de direct pentru ai educa si ajuta pe cei tineri. Nu e un lucru usor, cu adevarat trebuie sa iubesti meseria asta si oamenii, ceea ce e tot mai greu in ziua de azi, pentru a avea succes si a da rezultate. Toata stima pentru aceasta femeie si cei ca si ea :)

 22. Dobrica Homer

  Dobrica Homer

  Acum 6 luni

  Toata stima pentru doamna profesoara si felicitari Recorder pentru reportaj ! .... Sunt curios cati profesori mai sunt in marile orase care sa aiba vocatie pentru aceasta meserie. Probabil ca sunt prea putini incat sa intoarca soarta si sa schimbe mentalitatea generatiilor actuale din tara astfel ca peste 100 de ani Romania sa mai existe.

 23. Dragoș Pop

  Dragoș Pop

  Acum 6 luni

  Cateva chestii de observat: toti is doresc sa munceasca ceva ce le da libertate, ce ii face sa fie mai departe de locul acela, ori ceva ce au auzit ori stiu ca aduce bani destui cat sa isi faca veacul. Culmea ca nu ii auzi sa se faca PR, market analyst, sau alte joburi corporatiste. Un alt lucru, fata aceea din plasament, cand a zis "teama de a fi judecata" spune multe. Arata ca de fapt ea are o frica in interior de a fi judecata de ceilalti ca este din plasament si nu are o familie obisnuita ca si ceilalti. Asta din nou, arata ca societatea noastra inca nu e la fel de deschisa si de occidentala pe cum o vedem noi, ne miram ca toti oamenii sunt judecati si au frica asta. Ce sa mai zicem de un gay, de un tigan (sunt si exceptii de la cei care fura), de cei cu tatuaje, de cei cu parul vopsit colorat, etc. Societatea noastra inca se bazeaza pe stilul comunist de a face ce vrea societatea, nu ce vrei tu.

 24. GI. Ovy

  GI. Ovy

  Acum 6 luni

  Cum ar fi sa avem un astfel de ministru al educației ?

  • Costin Marin

   Costin Marin

   Acum 2 luni

   Ar fi revoluționar. Dacă ar fi lăsată.

 25. ROMANABSOLUT

  ROMANABSOLUT

  Acum 6 luni

  „Profa” este o prescurtare nu tocmai politicoasă pentru cuvântul „profesoară”. Face parte din limbajul elevilor fițari, fără mare interes de a păstra VALORILE limbii române, este un fel de jargon infantil. Min. 0:43 - naveta cu mașina pe DN 24 și apoi 2F pe o distanță de cca. 90-100 Km. BRAVO ! Min. 3:19 - ordinea culorilor drapelului românesc este : ALBASTRU - galben - roșu. NU cum se vede în acest video clip. Știați că cca. 65 % dintre români NU știu ordinea culorilor din drapelul național ? RUȘINE ! Min. 3:04 - țărani care depind de ajutorul social ? Cine a mai văzut asta în ÎNTREAGA istorie a satului românesc / țăranului român ? RUȘINE ! Min. 5:03 - fiica cea mică a tovarășului BăSecu Traian, EBA, ne-a învățat GREȘIT că pluralul cuvântului "succes" este...."succesuri" ! RUȘINE, EBA !! Vai de capul tău !

 26. Marian Visan

  Marian Visan

  Acum 6 luni

  Iată un om de calitate! Dacă ar exista un astfel de profesor în fiecare școală din România poate că am arăta altfel ca popor.

 27. Walter Alexandru Orobco

  Walter Alexandru Orobco

  Acum 6 luni

  Ce frumos poate vorbi aceasta doamna profesoară.Eu îmi amintesc că în timpul anilor de școală am avut parte doar de profesori cu o gândire comunistă .Felicitări acestei doamnei profesoare.Cheia spre succes este școala ,și educația .Chiar Vaslui a dat o femeie la NASA.Orice meserie este frumoasa ,daca o practici cu pasiune.Imi amintesc că mereu visam să mă fac ospătar și mi-am îndeplinit visul ,și prin acest vis am putut termina liceul,după care la facultate mă duceam doar din când în când că și ospătar,daca îți dorești ceva de la viață poți să faci ,trebuie doar sa speri.

 28. Nicusor MIhalcea

  Nicusor MIhalcea

  Acum 6 luni

  Felicitari!!!!!!!

 29. blue demon

  blue demon

  Acum 6 luni

  Mda...sa schimbe tara...facandu-se sofer de tir...marete aspiratii....

 30. csaby Ienei

  csaby Ienei

  Acum 6 luni

  Cum sa dai dislike la asa ceva ? Chiar nu inteleg .........ma rog.......poate sunt eu mai incuiat la minte.

 31. Catalin

  Catalin

  Acum 6 luni

  Acestea sunt exceptii, atata timp cat profesorii vor fi titulari pe posturi,majoritatea vor ramane blazati,fara lipsa de interes ,supuse inspectoratelor scolare ( care stim ce fel de persoane sunt pe aceste posturi). Profesorul in primul trebuie sa se faca placut elevilor iar apoi vine materia. In rest avem pretentii de salarii mari,munca si implicare putina ...si cine oare vor platii pensile si salarile voastre ? Recorder in acelasi tipar,iti ofera un reportaj in care iti tragi singur concluzile. Bravo

 32. Railways Romania

  Railways Romania

  Acum 6 luni

  Daca avem educatie, avem viitor !

 33. Valeriu Cretu

  Valeriu Cretu

  Acum 6 luni

  Felicitari !

 34. Erika M. Zlota

  Erika M. Zlota

  Acum 6 luni

  Foarte frumos, felicitari! O profesoara implicata care cu siguranta le schimba destinul acestor elevi!❤️

 35. Daniel Marin

  Daniel Marin

  Acum 6 luni

  Un pedagog inzestrat cu darul de a practica aceasta meserie. Felicitari d-na profesoara !

 36. Dana Only

  Dana Only

  Acum 6 luni

  Spune doamna profesoara ca e mai importanta interactiunea decat tehnica, eu vad ca aceasta interactiune e o buna tehnica. BRAVO pentru cum o folositi!! Imi aduc aminte de doamna mea diriginta ,profesoara in acelasi timp de fizica si chimie. Sunt multe vise ,in acei ani care,nu se materializeaza mereu, din ceea ce visam sa fim,rar ajungem sa fim. Important este traiectul,ambitia si umilinta care nu trebuie uitata.

 37. Adrian Bratu

  Adrian Bratu

  Acum 6 luni

  Respect pentru un astfel de om !

 38. sipos iosif daniel

  sipos iosif daniel

  Acum 6 luni

  Wow,ce doamna..ee vede ca face munca asta din placere si dragoste pentru dezvoltarea copiilor

 39. Varadi Florin

  Varadi Florin

  Acum 6 luni

  Ce management distrus avem la nivel national. Guvernul in loc sa ajute familiile care au multi copii, pentru ca astia sunt viitorii platitori de taxe in tarisoara asta, ei ii lasa alte tari sa profite de ei. Cu toata “dragostea” pentru cine conduce tara asta o mare m..e!!! Ne meritam soarta fratilor, nu suntem capabili sa reconstruim totul. Asta inseamna sa daramam totul din temelie si abia apoi sa reconstruim, daca intelegi.

 40. Balmi

  Balmi

  Acum 6 luni

  Foarte frumos

 41. Jesus Christ My Eternal Husband

  Jesus Christ My Eternal Husband

  Acum 6 luni

  Trăind în păcat și în minciună și în iluzii , NIMIC NU VA PROSPERA în Țară , DISTRUGEȚI MAI ÎNTÂI PĂCATUL ȘI MNCIUNA din voi înșivă care este Moarte Eternă ( minciună , păcat , iluzii , corupție - Satan și Iad ) , ȘI ACCEPTAȚI-L Pe Singurul Dumnezeu Domnul Iisus -Isus Hristos în viața voastră ca Domn , Stăpân , Învățător Divin Suprem , Vindecător , Eliberator , Ziditor , Doctor Divin , Ocrotitor Etern , și veți vedea Țara înflorind , doar dacă Îl acceptați din bună voie și din Dragoste Pură pe Stăpânul Suprem Domnul Iisus - Isus Hristos în inimile și cugetele voastre . Amin. Însă dacă continuați să trăiți și să iubiți minciuna și păcatul , va fi Țara asta de groază ... Trăind în Purul Adevăr Divin Suprem și în sfințenie Este Viață Eternă și Bună din belșug cu Domnul Iisus - Isus Hristos . Amin. Fără Domnul Iisus - Isus Hristos nimic nu puteți face bun . Amin. Oamenii l-au dat afară din viețiile lor pe Mântuitorul Iisus - Isus Hristos , și l-au schimbat cu idoli deșerți începând de la bani și minciună , păcat , de aceea Țara sau alte Țări nu prosperă , din cauza lenei de a-L căuta pe Domnul Iisus - Isus Hristos Tatăl Creatorul Ceresc în viețile lor personal , din cauza în care oameni traăiesc în minciună și în păcat , care înseamnă Moarte Eternă ... Fie ca Domnul Iisus - Isus Hristos să vă de-a Lumină Pură de Sus ... Amin.

 42. Florian Serban

  Florian Serban

  Acum 6 luni

  Datorită oamenilor ăștia unici, nu moare tara asta!

 43. InterWeb Design

  InterWeb Design

  Acum 6 luni

  Pentru baiatul care vrea la curierat: DONT. Un om de aur doamna profesoara. Daca ar fi 40 % din profesori ca si ea am fi departe...

 44. Cornelia Voinea

  Cornelia Voinea

  Acum 6 luni

  Votați masiv "omul potrivit la locul potrivit "folosiți ștampila pentru distanțarea socială de listele cu politrucii corupți de lux de 3decenii dezastruoase pentru țară ha ha ha!!!&he he ce DRACU îi interesează pe ĂȘTIA!

 45. Geo MS

  Geo MS

  Acum 6 luni

  O minunată doamnă

 46. Cristina Dănilă

  Cristina Dănilă

  Acum 6 luni

  Apreciez implicarea dar ea nu e actualizata

 47. Strop 12Hz

  Strop 12Hz

  Acum 6 luni

  Mai faceți reportaje, despre scoala va rog frumos,va admir munca și toate eforturile depuse,pentru a face o lume mai buna,va respect și nu am cuvinte sa va mulțumesc pentru ceea ce sunteți🥰

 48. Andreea Stefanescu

  Andreea Stefanescu

  Acum 6 luni

  Doamna profesoara are si viziune si valori pe care le aplica iar pentru aceste lucruri ar trebui motivata si apreciata de sistemul educational din care face parte!

 49. Gabi Guzu

  Gabi Guzu

  Acum 6 luni

  foarte emotionant va respect si succes in continuare

 50. imKmZ

  imKmZ

  Acum 6 luni

  S-ar schimba multe lucruri daca ar fi mai mulți profesori ca Dânsa, felicitări Doamnei! Și vouă pentru treaba și efortul pe care îl depuneți

 51. ALex

  ALex

  Acum 6 luni

  Ai greşit *țara* fata mea .😂😂😂.....in *România* nu poți face nada, nimic de jos fara ajutor.

 52. Alexandru Sanislav

  Alexandru Sanislav

  Acum 6 luni

  Faceti o treaba minunata cu reportajele astea,sincer !!! Sunt stabilit in America de 8 ani, si va urmaresc fiecare reportaj cu mare mandrie si respect. Felicitari din suflet pentru doamna profesoara prezentata, si tineti-o in continuare asa,faceti o treaba de milioane !!!

 53. Radu Savutiu

  Radu Savutiu

  Acum 6 luni

  Adevarul e ca se stiu rezultatele extraordinare ale judetului Vaslui, judet de mare calitate, de reper national, care a dat tarii atatea si atatea stiri de la ora 5. Oricum, se vede din limbajul panaramelor alea analfabete ce respect au pentru doamna profesoara....Recorder mai nou da dovada ca de fapt comunismul nu a murit, comunismul, impostura, neclaritatea valorilor si ideilor.... cum poti lauda un profesor ca e un om deosebit si modeleaza el minti cand vezi trantele alea cum se exprima...Felicitari tovarasei profesoare si intregului colectiv de oameni ai muncii!

 54. AnnaMaria57 T

  AnnaMaria57 T

  Acum 6 luni

  O ființă minunată, înzestrată cu principalele calități pe care trebuie să le aibă un dascăl: compasiune, înțelegere, răbdare!!! FELICITĂRI!!! FELICITĂRI RECORDER!!!!!

 55. zaba losu

  zaba losu

  Acum 6 luni

  Perioada studiilor este foarte importanta in viata fiecaruia,daca nu ai un dascal care sa stie cum sa educe si sa fie deschis in a oferi sfaturi si cum sa inveti mai usor ce-ti place,atunci societatea intra in declin din toate punctele de vedere.

 56. Sorin Avadanei

  Sorin Avadanei

  Acum 6 luni

  ❤😍😗😗😗🌳🍀☘🌿🌾🌼

 57. Guma

  Guma

  Acum 6 luni

  Visu meu e sa plec din tara 🤣 take this

 58. Tudor Andrei

  Tudor Andrei

  Acum 6 luni

  despre scoala online daca aveti clip un link ceva

 59. Djakonda D

  Djakonda D

  Acum 6 luni

  Bravo celor de la Recorder!

 60. Weghy

  Weghy

  Acum 6 luni

  Ultimele cuvinte ale doamnei parcă au răsunat cel mai mult, pentru mine în special, deoarece până și la nivel de facultate exista acest lucru al unor profesori ce cred că doar din faptul că au o prezentare PowerPoint la curs predau "modern" și "mai bine" când de fapt acea prezentare doar înlocuiește scrisul profesorului la tabla. Lucrul acesta trebuie auzit și conștientizat de multe cadre didactice.

 61. sunnynova6

  sunnynova6

  Acum 6 luni

  astia care-s impotriva soferilor de tir, ganditi-va ca fara ei nu ati mai da voi comanda pe amazon, sau alte magazine online. ganditi inainte sa debitati prostii.

  • Plique

   Plique

   Acum 2 luni

   Jale la mentalitate, lumea judeca non stop, lasa-l frate pe om poate ii place sa conduca hardughia aia prin lume, nu e usor ,.cineva tre sa o faca

 62. Marius E.

  Marius E.

  Acum 6 luni

  Totusi,daca nu tii pasul cu tehnica e cam nasol...Visurile copiilor sunt legate doar de un job bun ,care nu sare mai mult de "curierat,sofer de tir " maxim "armata sau politie".Pun pariu ca abia asteapta sa faca aceste meserii in afara tarii.(mai putin in armata sau politie).Cunosc foarte bine viata la tara...As mai pune un pariu:ca scoala are buda in curte si majoritatea au buda in curte si acasa...Trist...

 63. Gheorghe Marian

  Gheorghe Marian

  Acum 6 luni

  Nice. I didn't have a teacher like her

 64. daanutzul

  daanutzul

  Acum 6 luni

  Felicitări doamna profesoara, un exemplu cum rar găsesti!

 65. LUCA 2020

  LUCA 2020

  Acum 6 luni

  04:47 chiar o vor schimba dar când nu vor mai "desena"pe pereți...

 66. Matei S

  Matei S

  Acum 6 luni

  Și iată că dna. profesoară reușește să ne ofere și nouă o lecție, un sfat, când spune „fiecare are profesia lui, dar trebuie, pe lângă asta, să faci ceva și pentru comunitate, pentru ce este în jurul tău”

 67. z1p z1py

  z1p z1py

  Acum 6 luni

  Respect pentru toti profesorii care isi fac treaba! Mai vrem videouri de genul care sa promoveze caliatea nu cantitatea.

 68. Anna Elena

  Anna Elena

  Acum 6 luni

  Ce suflet bun are doamna aceasta.

 69. Nandi Idk

  Nandi Idk

  Acum 6 luni

  Cine vine cu mine la negresti

 70. Carpathianlumberjack

  Carpathianlumberjack

  Acum 6 luni

  In scoala am dat de 3 tipuri de profesori: 1. Cei care vin la scoala din pasiune (de cele mai multe ori fiindca au si alte surse de venit si vin doar din placere sa tina si ore). 2. Cei care au esuat in cariera si s-au orientat, mai mult de nevoie, spre profesorat. 3. Cei care si-au ales meseria asta din pasiune, dar cand si-au dat seama ce infect e sistemul, s-au dat batuti, si-au pierdut determinarea si au ramas la catedra dintr-o inertie. Felicitari doamnei pentru tot ce a realizat. Sper sa continue in acelasi fel si sa nu ajunga si dansa in a 3-a categorie.

 71. Andreyutzu Andrei

  Andreyutzu Andrei

  Acum 6 luni

  Să ia aminte dascălii din sistem pe care nu -i judecăm dar avem așteptări să schimbe cv în noi , elevi și studenți !

 72. Daniel and Dad Exploring

  Daniel and Dad Exploring

  Acum 6 luni

  Este exact ce vreau eu sa il invat si sa motivez si pe altii sa faca in viata

 73. Dia M.

  Dia M.

  Acum 6 luni

  Foarte frumos, o adevarata profesoara implicata in viata adolescentilor.

 74. cont unicat

  cont unicat

  Acum 6 luni

  Ce vrajeli insira pizdulitele alea, cand, de fapt, toate se "rup" pe Tik Tok.

 75. Cătălin Ghilea

  Cătălin Ghilea

  Acum 6 luni

  Astfel de oameni ca doamna profesoară ar trebui promovati la tv! Pălăria jos in fata doamnei profesoare!

 76. Aresbm

  Aresbm

  Acum 6 luni

  pacat ca asa oameni nu sunt deloc apreciati....si prostimea au functi publice prin parlament! actori,scriitori,artisiti traiesc cu lipsuri se de pe o zi pe alta in timp ce la tv se da mizerie...si se da pentru ca asta se cere...ganduri bune

 77. Ionut Ionescu

  Ionut Ionescu

  Acum 6 luni

  Sunt si oamne extraordinari ,multa sanatate doamnei si mult respect

 78. Laurentiu Radu

  Laurentiu Radu

  Acum 6 luni

  Bravo doamna profesoara!

 79. Marius Ionel

  Marius Ionel

  Acum 6 luni

  colonia Ro. jalnica natie am ajuns .Respect doamnei !

 80. Ethan Hunt

  Ethan Hunt

  Acum 6 luni

  Nah... Generațiile care vor schimba țara asta vor fi cele ce vor ajunge să doarmă în parlament... Adică fii și fiicele celor ce dorm azi în parlament. Așa că nimeni nu va schimba nimic, că ce naște din pisică, șoareci mănâncă, vorba aia! Deci după ce mor comuniștii ce ne conduc azi, de bătrânețe, vom fi conduși de alți comuniști mai mici, ca într-un cerc vicios ce se va repeta le infinit!

 81. Viorel Smeu

  Viorel Smeu

  Acum 6 luni

  Astfel de profesori imi amintesc de filmele americane unde profii isi incurajau si sustineau elevii. Ma bucur ca intr-o societate care transmite tot mai mult mesajul ca "nu poti, n-o sa reusesti" cineva ii intreaba pe tineri si pe copii ei ce vise au. Felicitari Recorder pentru astfel de reportaje si felicitari doamnei profesoare.

  • Marius E.

   Marius E.

   Acum 6 luni

   Pe toti ii intreaba,stai linistit,dar nu sunt in stare sa le dea si raspunsuri...ca la americani,cum spui tu...

 82. π shot

  π shot

  Acum 6 luni

  Și culmea, europa are deficit de transportatori.

 83. Adi

  Adi

  Acum 6 luni

  Recorder, cel mai smecher! Frumos!

 84. Gabriel Cernat

  Gabriel Cernat

  Acum 6 luni

  RESPECT

 85. Alexandru Constantin

  Alexandru Constantin

  Acum 6 luni

  Ca de obicei, reportaje de f buna calitate . Bv Recorder👏

 86. Florin Zinica

  Florin Zinica

  Acum 6 luni

  Imbucurator este ca doar 45 de tampiti au dat Dislike .

 87. Florentin1 Florentin

  Florentin1 Florentin

  Acum 6 luni

  Felicitari doamnei profesoare! Va multumim pentru modelul pe care il oferiti elevilor!

 88. Bi Anca

  Bi Anca

  Acum 6 luni

  Ma bucur mult sa vad astfel de profesori. Am avut noroc sa intalnesc si eu cateva cadre didactice in liceu, care m-au sprijinit moral si m-au facut sa imi vad potentialul.Asta dupa ce increderea de sine a fost zdrobita de scoala generala. Cat de mult face un cuvant bun si o indrumare. Tot respectul!

 89. Larisa Loredana

  Larisa Loredana

  Acum 6 luni

  O Doamnă de asemena Calibru nu poate fi Ministrul Învățământului! E prea Bună să ajungă acolo sus !

 90. Adi Budaca

  Adi Budaca

  Acum 6 luni

  Nutresc la gandul ca poate veti citi urmatoarele: si eu, ca si acesti copii, am fost educat intr-un orasel micut din Bacau, numit Comanesti de invatatori si profesori remarcabili. Buni, dedicati si desi puteau sa realizeze altceva in alte locuri au fost acolo pentru noi. In generatia mea am fost binecuvantat cu indrumatori minunati ca si dvs. Ce faceti dumneavostra merita toata aprecierea, ,,umpleti o spartura'' si poate nu toti vor avea parte de ceea ce doriti sa le insuflati, dar cu siguranta unii vor razbi datorita scanteii ce o nasteti in ei. Frumoasa este dedicarea, modul de predare atractiv si slujirea ce o faceti, meritati toata pretuirea si sunt bucuros cand vad oameni frumosi ca dumneavoastra. Dumnezeu sa va rasplateasca!

 91. andersri

  andersri

  Acum 6 luni

  Doamna profesoara este un om minunat, un fel de "special forces" al dascalilor. Nu imi pot inchipui cum a putut rezista sa faca naveta atatia ani, cu doua mijloace de transport, de la Iasi la Negresti si apoi pe jos, pana la scoala din satul Valea Mare, la care preda. Respect!

 92. Claudia Rosu

  Claudia Rosu

  Acum 6 luni

  Toata stima si respectul.

 93. Vasile Robb

  Vasile Robb

  Acum 6 luni

  Influența vine din modul de viață în care te-ai născut și posibilitățile pe le ai viceversa pentru oamenii cu posibilități

 94. Madalina

  Madalina

  Acum 6 luni

  Nu prea stie ce vorbeste profa

 95. catalin tataru

  catalin tataru

  Acum 6 luni

  toata stima pentru Doamna Profesoara.

 96. I.A.R Tech&Gaming

  I.A.R Tech&Gaming

  Acum 6 luni

  La 0:06 masina doamnei este a ei, deci foloseste doar ea volanul ala, nu inteleg rostul manusilor, ceea ce ma duce cu gandul ca doamna poarta si masca si cand se caca.

 97. raluca iulia

  raluca iulia

  Acum 6 luni

  Frumos reportaj, ca si cel in care era prezentat un domn profesor. In primul rand, cred ca tinerii profesori fug de mediul rural, fiind ca acolo e un loc in care trebuie sa sti sa apreciezi solitudinea,iar ca sa sti aprecia solitudinea cred ca trebuie sa ai un anumit fel de intelect. In primul rand cine vrea sa devina profesor, ar fii bine sa inteleaga ca e o meserie in care trebuie sa te daruiesti, sa fii un exemplu.... Atunci poti face asta si in mediul rural, fiind ca mergi acolo cu gandul de a crea oameni... Cati profesori gandesc asa?

 98. B- Ok

  B- Ok

  Acum 6 luni

  Când eram eu la școală, dacă ii spuneai profesoarei că vrei să te faci electilrician, râdea de tine și te făcea prost.

 99. Ry van der Tey

  Ry van der Tey

  Acum 6 luni

  OPTIMISTA , DAR NEREALISTA !!!! URMATOAREA GENERATIE DE HOTI , BORFASI , MAFIOTI , ESTE IN FORMARE ! Bunica avea o vorba : MAICA , HOTIA DIN TARA ASTA , NO SA DISPARA NICIODATA !!!! MENTALITATEA SI PROCEDURILE DIN PULITICA , SE PERPETUEAZA , DOAR SUNT ALTI INDIVIZI ,CU ALTE FETZE !!!!

 100. titi danut

  titi danut

  Acum 6 luni

  Va urez de foarte puțin timp, dar cred că lucrurile pe care le prezentați sunt de foarte mare actualitate , avind în vedere haosul politic actual . Aceeași stare în fuga lui Ceaușescu, toți vor să apuce cit mai mult, să se așeze cit mai în față să prindă un post cât mai bun ,să nu fie dat laoparte. Această familie parlamentară care nu prea primește intruși fara cv monopolizează a averile naționale si le vind după cum au interes și șpăgi mari. De 30 de ani asistăm neputincioși la devalizarea ROMÂNIEI și tot sperăm că o să vina un TEPES să facă ordine , dar în era în care trăim se pare că unora le-ar place să fie trași în țeapă. NU CRED CĂ MAI AVEM SCAPARE. Sunt alaturi de voi.

următor