Partidul iartă orice păcat: PNL îl ține în brațe pe primarul care a făcut sex cu minore traficate

Cel mai puternic partid al țării susține din umbră un candidat cu grave probleme de imagine: Damian Butnariu, primarul comunei Mogoșești-Siret, din județul Iași, a recunoscut în instanță că a întreținut relații sexuale cu două fete minore, pe care un proxenet i le-a adus chiar în sediul primăriei.
Butnariu se află la al patrulea mandat și în ultimii 16 ani a adus multe voturi pentru partid, devenind un om influent în PNL Iași: în 2016 a candidat la parlamentare și spera la un post de ministru.
La începutul anului, când a izbucnit scandalul sexual, Butnariu a fost exclus din PNL și însuși premierul Orban a promis că liberalii vor avea un alt candidat la locale în comuna Mogoșești-Siret.
Opt luni mai târziu, Butnariu s-a înscris în cursă ca independent, dar toate indiciile arată că este susținut de liberali: afișele lui folosesc culorile PNL și sunt tipărite la aceeași firmă, iar PNL-iștii nu și-au mai pus candidat în comună, pentru a nu-l încurca pe Butnariu. Acesta le citește angajaților din primărie mesaje de susținere primite din partea liderilor PNL.
----------------------
Recorder este o publicație online construită de o echipă de jurnaliști în jurul acestor principii: jurnalism onest, făcut cu pasiune și pus în serviciul public.
Puteți susține proiectul Recorder printr-o donație aici recorder.ro/sustine/
sau aici: www.patreon.com/recorder
Mai multe clipuri produse de noi sunt pe:
site: www.recorder.ro
pagina noastră de Facebook myrecorder/
contul de Instagram recorder.ro

Comentarii 

 1. Cristi Lungu

  Cristi Lungu

  Acum 5 Zile

  Vosganian asta un mare escroc, ordinar

 2. Mark Tison

  Mark Tison

  Acum lună

  Viitorul va groaznic și ăsta este doar începutul

 3. TheStefannel

  TheStefannel

  Acum 2 luni

  Asa este cand oamenii stiu mai bine versurile "Ea nu se lasa dusa de val/Ea se lasa sedusa de Uragan" decat imnul national.

 4. Axinte Sebastian

  Axinte Sebastian

  Acum 2 luni

  Ce oameni inapoiati sunt locuitorii din comuna aceea, ca majoritatea persoanelor din mediul rural, nu li se pare nimic anormal...Cat despre primar, cuvintele sunt de prisos, un nesimtit si un pedofil care trebuia sa fie la puscarie.

 5. Transilvania

  Transilvania

  Acum 2 luni

  M*ie pnl

 6. Lavinia rADION

  Lavinia rADION

  Acum 2 luni

  Nici nu e analfabet!!🙄 Penibil!!!! Zici ca e Romania doamnei ma'sa!!! Normal e sa aiba apa, canalizare, sosele,locuri de munca,dispensar, iluminat stradal... Asta e normalitate, nu lux,nu merit!!! Prosti si nebuni!! Romania numai are nicio sansa! Tara tuturor posibilitatilor in ale hotiei! Oamenii tot mai prosti!!!

 7. Mihai Emilian

  Mihai Emilian

  Acum 3 luni

  Venituri directe sau indirecte: Art. 218, aliniat (2) - Cod Penal: "Cu aceeași pedeapsă se sancționează actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de același sex a cărei vârstă este între 15 și 18 ani, dacă fapta este săvârșită de tutore sau curator, ori de supraveghetor, îngrijitor, medic curant, profesor sau educator, folosindu-se de calitatea sa, ori dacă făptuitorul a abuzat de încrederea victimei sau de autoritatea ori influența sa asupra acesteia." Deci cum e baiatul asta liber?

 8. Alexandra Maftei

  Alexandra Maftei

  Acum 3 luni

  Ce va face Romania? Dupa pandemia asta? Singura scapare a romaniei este ca noi tineri studentii romani din strainatate, din tari libere si capitalistice sa terminam facultatile si sa ne reeintoarce acasa construind noi partiduri politice capitalistice bazate pe bunastare. Trebuie sa invatam cat putem de mult din economiile libere si puternice in care ne aflam si sa ne intoarcem cu un proiect nou, sa ii scoatem pe toti comunistii astia hoti penali batrani din guvern si sa avem un sistem deschis liber cu mai multe partide de dreapta . Investitii in tehnologie, sistemul sanitar, justitie, infrastructura, turism, educatie, locuri de munca, transporturi publice, relatii internationale, corectarea deficitului in comert:trebuie sa devenim o tare exportatoare, sa producem noi cat mai mult ceea ce avem nevoie si sa importam cat mai putin, sa promovam educatia scolara si academica. Aducand locurile de munca in tara cat mai mult, economia va creste, iar romanii vor avea un motiv sa se intoarca si cei care traiesc in romania deja vor avea pentru ce sa ramana.

 9. Stroe Carmen

  Stroe Carmen

  Acum 3 luni

  Pe lângă sentimente de revoltă care probabil zac în orice om rațional și empatic față de toate faptele prezentate, mă cuprinde un sentiment de milă. În primul rând față de copilele acelea pentru experiența oribilă prin care au trecut, față de toți acei săteni care nu au un minim de educație ca rezultat al anilor de eșecuri politice care nu prioritizat educația, dar și pentru cei tineri care cresc într-un astfel de mediu în care cei blamați sunt de fapt cei abuzați și în care valorile morale sunt noțiuni total necunoscute. 30 de ani de democrație în mâini greșite care au creat valori total opuse celor morale și microsocietati de genul acestei comune cu mentalități care șochează prin răutate și lipsă de empatie. Copilul meu are 3 ani și în încercarea de a evada cumva de exemple nocive din orașele de provincie am decis să ne mutăm la țară. Văzând acest reportaj, pot doar să sper că astfel de atitudini nu sunt generalizate la întregul mediu rural, pentru că în caz contrar, peisajul este dramatic.

 10. Mr.Fixie

  Mr.Fixie

  Acum 4 luni

  sper sa moara in cancer in vreo 2 ani maxim

 11. Alex Necula

  Alex Necula

  Acum 4 luni

  de aceea nu-mi pare rau ca am inceput sa donez pt cauza voastra...s-o tineti tot asa!!!

 12. Rocsana

  Rocsana

  Acum 4 luni

  Trăim într-o lume dezgustătoare.

 13. Simona Moldoveanu

  Simona Moldoveanu

  Acum 4 luni

  Este ceva de neconceput!!! De ce nu iesim in strada, de ce nu ii radem de pe fata Pamantului pe nemernicii astia?? Vum dracu' sa se schimbe ceva cand existe specimene d-astea care sunt sustinuti inclusiv de populatie??? Deci revolta si scarba sunt cuvinte mici...

 14. Florin Constantin

  Florin Constantin

  Acum 4 luni

  pe langa PNL , partidul USR tine in brate pe toti homosexuali din occident si promoveaza inmultirea lor

 15. alien x

  alien x

  Acum 4 luni

  ireal cat de nerusinat este individul...!!! dar nevasta-sa, copiii, rudele, oare ce spun?? se mandresc cu el, este? "i-a uite ce vlastar am dat tarii din neamul nostru!!!!"

 16. marian marinescu

  marian marinescu

  Acum 4 luni

  Felicitari pentru tot ce faci esti extraordinar

 17. С С

  С С

  Acum 4 luni

  Un jeg de om Care minte si minte

 18. John Pometcu

  John Pometcu

  Acum 4 luni

  un Epstein de Romania, in puscarie cu tine!

 19. Ionut Merutia

  Ionut Merutia

  Acum 4 luni

  Ce oameni retarzi, au soarta și primarul pe care îl merită, păcat de victimele vulnerabile

 20. Marcel Cioltea

  Marcel Cioltea

  Acum 4 luni

  Nu pot să cred că ăn secolul 20 oameniai cred așa ceva ,,,,,prostie la alegeri 😢😢😢

 21. White Lines

  White Lines

  Acum 4 luni

  Pai da, e martor 😁😁, vai de capu’ lui!

 22. florin hretcanu

  florin hretcanu

  Acum 4 luni

  Nu mai votati fratilor! nu avem pe cine! La o prezenta sub 51% candidatura lor nu e legitima! toti sunt la fel...toti! De asta insista atata sa mergem la vot...chiar si in plina "pandemie"! Pentru ca semnatura voastra in dreptul CNP-ului le ofera lor legitimitate!

 23. Ala e

  Ala e

  Acum 4 luni

  Pnl, ciuma galbena

 24. Andrei Vasilescu

  Andrei Vasilescu

  Acum 4 luni

  S a umplut paharul pentru PNL, prea multa prostie,prea mult neprofesionalism, mult prea multa nepăsarea. Un partid de politicuci, jos PNL!

 25. Lucian BUJOR

  Lucian BUJOR

  Acum 4 luni

  Sper ca PNL își asumă prostiile unora, cazul din Mureș, dar nici oamenii sa nu uite ca tara asta nu este pe mana socialiștilor complet, datorita luptei de zeci de ani a liberalilor ( milioane de români o duc bine datorită PNL ). Uitați-va la orașele liberale, o viață mult mai buna chiar si cu psd la putere la București. Daca PNL, USR, ar avea parlamentul, atunci tara asta ar avea sansa unui progres însemnat. Sa extirpăm socialismul din Romania si partidul socialist sub a carui tiranie traim de zeci de ani, apoi ne luam si de PNL, USR, cu ei mai poti avea un dialog. Ps. Interesant cum recorder are curaj sa se ia de PNL, dar PSD? Probabil nu vreți să fiți asasinați. Foarte ușor să critici oameni care nu vor sa te rănească.

 26. bvalky ionut

  bvalky ionut

  Acum 4 luni

  Poate a-ti observat si voi votanții PNL "aia de calitate " ca pana acum erau arătați cu degetul o anumită categorie de votanți PSD . Nu începeți sa aveți îndoieli ăștia care arătați cu degetul de astfel de votanți "de calitate" care decid viitorul in Romania următorii 5 ani ?

 27. marco van basten

  marco van basten

  Acum 4 luni

  Justitia ca de obicei fara comentarii , despre calitatea umana a acestui specimen nu are rost sa-l mai cataloghez iar oamenii de acolo au probleme serioase despre cei 7 ani de acasa !

 28. Cristina Diana Taut

  Cristina Diana Taut

  Acum 4 luni

  A dat si el la buci putin.....PNL=PSD

 29. Mihaela Puscasu

  Mihaela Puscasu

  Acum 4 luni

  Așa oameni așa primar!!! NOI SUNTEM DE VINA!!! TOTI!!!! CUM NAIBA SA MAI SCHIMBI CEVA CAND TOTUL E PUTREGAI??? CUM???

 30. mecanicFORYOU Lucian

  mecanicFORYOU Lucian

  Acum 4 luni

  Da curbele astea ce cauta la discoteca dacă îs minore.

 31. Ivan Turbincă

  Ivan Turbincă

  Acum 4 luni

  Păcat , am crezut că se pupă pe bottt.

 32. Type 3 66'

  Type 3 66'

  Acum 5 luni

  6:00 Alt neghiob al istoriei noastre 🤷🤦🤬

 33. Alexandru Jurje

  Alexandru Jurje

  Acum 5 luni

  Acum si pedofilii au intrat in politica.

 34. Nimeni Intamplator

  Nimeni Intamplator

  Acum 5 luni

  12:57 parcă e preot din ăla care face "terapie" despre Dumnezeu 🤭 16:13 ce declară această scursură care trăiește de pe o zi pe alta 🤦‍♂️ 18:02 atenție și la declarația doamnei în vârstă 😏

 35. 2Woody

  2Woody

  Acum 5 luni

  Jeffrey Epstein de România... încingeau orgi prin primăria comunei toți si acum se iubesc unu pe altu

 36. Adrian Grigore

  Adrian Grigore

  Acum 5 luni

  14:50 asistat social sigur....

 37. Transilvania

  Transilvania

  Acum 5 luni

  232 de basisti au dat dislike. :))

 38. Petroniu G

  Petroniu G

  Acum 5 luni

  11:41 rasu plansu..

 39. Yan Serban

  Yan Serban

  Acum 5 luni

  Numai javreee

 40. Sergiu Nita

  Sergiu Nita

  Acum 5 luni

  La tara nu se poarta centura?

 41. Karin Dany

  Karin Dany

  Acum 5 luni

  recorder sa va dea dumnezeu sanatate!

 42. Roulette Mob

  Roulette Mob

  Acum 5 luni

  16:26 wtf

 43. AKM Cars

  AKM Cars

  Acum 5 luni

  Judecatorii din acel caz trebuiau executati pw loc

 44. Mihai Cazacu

  Mihai Cazacu

  Acum 5 luni

  27 sep 2020 asta a mai câștigat un mandat 🤣🤣🤣🤣 . Si acum sa zicem ca daca eu aș crede ca România are nevoie de un război civil în care astfel de oameni sa fie jupuiti de vii pana la a treia generatia , ca altfel nu scăpăm de ei , eu sunt ala instabil , nu el care a violat 2 minore , si asta drept recompensa ca a câștigat alegerile ?

 45. Get beGet

  Get beGet

  Acum 5 luni

  De Uniunea Sclaviei României nimic nimic ... mergeți pe Rise Project pentru unul ciumă, pentru alții paradis 😂

 46. H.A.D.E .S

  H.A.D.E .S

  Acum 6 luni

  Tot jegu asta a ajuns primar Mi o făcut satul de râs =((

 47. Baietzi4Gaming

  Baietzi4Gaming

  Acum 6 luni

  Al treilea razboi mondial a inceput deja!

 48. Elena Moruz

  Elena Moruz

  Acum 6 luni

  Felicitări celor de la Recorder!!

 49. Kyloo

  Kyloo

  Acum 6 luni

  Exista o problema mare in educatia acestor oameni. Indiferent ca sunt intr-o comuna mica, in mediul rural, nu e normal ca pana si cetatenii acestei comune sa aiba gândirea asta. Daca multi locuitori au gândirea asta nici nu se mai pune problema sa ne gandim cum de a castigat alegerile primarul acesta.

 50. Daniela Oprea

  Daniela Oprea

  Acum 6 luni

  Iti dai seama de calitatea jurnalismului si a urmaritorilor dupa cat de corect sunt scrise comentariile....Bravo Recorder. :)

 51. sqarv

  sqarv

  Acum 6 luni

  M|_|ie PSD , Costel Alexe , Orban , etc

 52. 22 22

  22 22

  Acum 6 luni

  Deși îi doresc tot raul acestui primar nu consider că fetele sunt complet nevinovate.

 53. SWEEPANU

  SWEEPANU

  Acum 6 luni

  Votati Sweepanu

 54. ☆ TOTU ☆ BINE ☆ SQUAD ☆

  ☆ TOTU ☆ BINE ☆ SQUAD ☆

  Acum 6 luni

  Poate sa facă cineva un calcul cronologic sa aflam când scăpăm de comuniștii ăștia? Adică cât mai trăiesc asa vreau sa știu... Fmm de creier plecat

 55. Stanca Olteanu

  Stanca Olteanu

  Acum 6 luni

  Cum este posibil asa ceva. D Orban ce faci , il inbratisezi pe acest sarlatan , care si bate joc de copii???? Ma intreb sintem normali? ?????

 56. Valentin DC

  Valentin DC

  Acum 6 luni

  Oare a iesit iar primar?

  • Capitalistu

   Capitalistu

   Acum 6 luni

   dap...

 57. cocojambo23

  cocojambo23

  Acum 6 luni

  si a mai castigat un mandat..of of doamneee

 58. Lumea în 5 minute

  Lumea în 5 minute

  Acum 6 luni

  ca idee cei ce sunt interesati, acesta a fost reales ca primar ptr urmatorii 4 oameni...ce oameni am in comuna..

 59. MATEI Florin

  MATEI Florin

  Acum 6 luni

  Ironia sortii , acum a fost reales ca primar.

 60. Kyry

  Kyry

  Acum 6 luni

  Alegeri locale 2020: Primarul care a recunoscut că a făcut sex cu două minore în Primărie a fost reales...... in sat ala e ceva de speriat

 61. Sa Lis

  Sa Lis

  Acum 6 luni

  Trist..a castigat un nou mandat

 62. Stefan Constantin Scutelnicu

  Stefan Constantin Scutelnicu

  Acum 6 luni

  Update : A și câștigat mandatul!

 63. Tech Hill

  Tech Hill

  Acum 6 luni

  Primarul a fost reales, si am inteles ca ultima parte din seria filmelor Wrong Turn se va filma la Mogoșești-Siret.

 64. Crazvy_Rap 2.0

  Crazvy_Rap 2.0

  Acum 6 luni

  Foarte corect reportajul si investigatiile....doar caaaaaa....suntem 2 minore la o discoteca in Pascani. S ar presupune ca mai e lume pe acolo, foarte probabil multi cunoscuti, fiind la tara mediu restrans. Cum te poate forta cineva sa te sui in masina cu el si sa pleci undeva, apoi sa mai decalari ca ai primit si 100 de lei. Inteleg ca primarul e un tampit oricum ca nu a facut nimic pentru comuna, dar pot sa bag mana in foc ca cele doua fete nu s nici pe departe a fi usi de biserica.

 65. Cosmin

  Cosmin

  Acum 6 luni

  Bravo Romania! Sinistrul este din nou primar.

 66. Gbr Ymen

  Gbr Ymen

  Acum 6 luni

  Bravo....ăștia sunt stăpânii si voi va înghesuiți ca oile la vot....Votați PNL poate vă fute si pe voi în următorii 4 ani 🤣🤣🤣

 67. RR

  RR

  Acum 6 luni

  Sudul tarii... faceti granita, prostii romaniei.

 68. hostile devil

  hostile devil

  Acum 6 luni

  Si am aflat ... da a iesit ...

 69. hostile devil

  hostile devil

  Acum 6 luni

  Stiti cumva daca a castigat animalu' asta alegerile ?

 70. Andrei Alexandru

  Andrei Alexandru

  Acum 6 luni

  Ce mentalitate au acesti oameni din comuna respectivă, pai d-aia n-aveti ba asfalt.... sunteți vai de capul vostru...imi pare rau sa spun, multi va meritați soarta!!!!

 71. Mario- Mario

  Mario- Mario

  Acum 6 luni

  Țăranul primar la țărani..plm..de unde dracu apar ăștia..sau ăștia suntem defapt ;)))

 72. Alexandru Cioclu

  Alexandru Cioclu

  Acum 6 luni

  Romania a fost o tara de top in Europa o forta pana in 89'. Dupa 89' a ajuns de nivelul Africi..datorita faptului ca se voteaza pe premiza "E bun primarul,ne da buna ziua".si localitatea arata ca in anul 1445.

 73. Razvan C.

  Razvan C.

  Acum 6 luni

  De fiecare dată când văd un astfel de reportaj, mi se face sila de țara și neamul asta...

 74. Lupin

  Lupin

  Acum 6 luni

  Aia de la crâșmă,ori nu gândesc ori nu au familie. Sunt asistați social!!

 75. Iulian Ionuț Mateiciuc

  Iulian Ionuț Mateiciuc

  Acum 6 luni

  Yacs..🤮

 76. AlexGR

  AlexGR

  Acum 6 luni

  Acest "domn" a facut parte din PSD cand a intretinut relatii sexuale cu cele 2 minore?

 77. Jordan_30

  Jordan_30

  Acum 6 luni

  Ba nu va supărați ca va spun da uite ce gândire au bătrâni satului de ceea ce a făcut primarul!!!Pentru ei e ceva normal și ei ar fi făcut la fel, violul e ceva firesc pentru ei !! Mergeti in Transilvania și puneți accelasi întrebări sa vedeți diferența. Pai de aceea aveti etichetă de violatori voi Moldoveni pentru ca marea majoritate gandesc ca batrani ăia!!Si plus sa mai votați accelasi jeg înseamnă ca va meritați soarta!!!Păcat ca sunt și Moldoveni adevărati dar din păcate prea puțini!!

 78. Simionescu Corina

  Simionescu Corina

  Acum 6 luni

  .

 79. CURIOZIX

  CURIOZIX

  Acum 6 luni

  Mai votati PSD SI PNL= USL = ACEASI MIZERIE ! STAMPILA PE ORICARE ALT PARTID INAFARA DE CELE TRADITIONALE !

 80. Olariu Paul

  Olariu Paul

  Acum 6 luni

  Eh pe dracu iarta :)

 81. ALEKS GALATEANU

  ALEKS GALATEANU

  Acum 6 luni

  Ce dracu sa mai zici??Te lasa fara cuvinte...

 82. Borza Florin

  Borza Florin

  Acum 6 luni

  Halal creștini, vă bateți jos unu de altul. 🤮

 83. 6568ggg

  6568ggg

  Acum 6 luni

  Scriu de ls rahova. Is dan gaureanu de pe sectia 2..am luat gatu la unu ca violato pe ficamia. Justitia nu ia fscut nimica. Da lam bagat io n sicriu

 84. Orhidia

  Orhidia

  Acum 6 luni

  Femeia de la 18:00, e foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte proasta. Stiu ca pare ca sunt nesimtita ca folosesc o insulta, dar nu stiu cum macar sa imi alin uimirea si scarba decat prin a scoate ceva din mine. Gheorghe Dinca e peste tot practic.

 85. Florin Mihai

  Florin Mihai

  Acum 6 luni

  Felicitari, acum stiu ca nu aveti in colimator decat adevarul si nu sunteti partinitor !

 86. Adi Borza

  Adi Borza

  Acum 6 luni

  Romania e un mare gunoi ascuns sub pres!!

 87. Olaruci

  Olaruci

  Acum 6 luni

  offf.... e adanc inradacinata mentalitatea asta... si daca ne uitam la statisticile condamnarilor pentru molestarea minorilor, sunt foarte putine, cred ca mentalitatea asta ca dupa cum te imbraci meriti e si la nivel mai inalt decat la sate , chiar si la oameni in functii inalte (avocati, procurori, politicieni, judecatori, politisti) e la toate nivelele , ce pretentii sa mai avem de la niste sateni care numai asta au vazut o viata intreaga...

 88. adelin VOICU

  adelin VOICU

  Acum 6 luni

  Dar primarul numai în versuri știe să vorbească?

 89. Gheorghe Raduta

  Gheorghe Raduta

  Acum 6 luni

  SI VOI LATI VOTAT FIRATI AI DRECU SI VOI.

 90. Gheorghe Raduta

  Gheorghe Raduta

  Acum 6 luni

  MAINCATEAR BELU. FIRAI AL DRACU CU CINE TEA INCALTAT. DE DIMINEATA.

 91. Georg Seidel

  Georg Seidel

  Acum 6 luni

  RUSINE,MARE RUSINE PNL-lui !

 92. Florin Andrei Rus

  Florin Andrei Rus

  Acum 6 luni

  Da-mi te rog acceptul sa dau share, nu mai pot jur. Romane trezeste-te.

 93. Pasharelu'

  Pasharelu'

  Acum 6 luni

  Astia suntem....ne meritam soarta...

 94. MihaiL Stan

  MihaiL Stan

  Acum 6 luni

  Propagandă usr-istă

  • MihaiL Stan

   MihaiL Stan

   Acum 6 luni

   Recorder=usr-psd

 95. sorelu

  sorelu

  Acum 6 luni

  Ce geamuri fumurii are Dl primar pe fata.... sigur a luat ITPul pe bune :)

 96. Avasilcai Ana

  Avasilcai Ana

  Acum 6 luni

  Ăștia trebuie împușcați de la a la z

 97. Adrian Corocsenie

  Adrian Corocsenie

  Acum 6 luni

  18:03 ATAT ! Nu mai e nimic de spus. Are dreptate 100% si a zis esentialul !

 98. Florentina Angheliu

  Florentina Angheliu

  Acum 6 luni

  Dar la ce ,ne putem astepta bun ,din partea P.n.l.ului si a lui Orban.Toate zdrentele s-au adunat in P.n.l si U.SR.Astia au distrus si vor distruge tara....nemernicii si hotii Romaniei!

 99. Ioan Moldovan

  Ioan Moldovan

  Acum 6 luni

  Fetele au fost duse cu cătușe la primar sau au ajuns acolo din greșeală?

 100. Geta Abucataritei

  Geta Abucataritei

  Acum 6 luni

  Sint toti niste gunoaie. Si mai au functii de conducere jafurile.

următor