O zi de muncă din viața unor persoane cu dizabilități

Am încercat să aflăm cât de complicat este pentru persoanele cu dizabilități să se integreze pe piața muncii. Și i-am întâlnit pe Daniel și Adriana, doi soți cu deficiențe de auz, pe care dizabilitatea i-a împins mereu de la spate, în loc să-i închidă în case.
Reportaj realizat cu sprijinul OLX - Locuri de muncă
#ContinutSponsorizat

Comentarii 

 1. B.I-S

  B.I-S

  Acum 2 luni

  "Ochii şi mintea să meargă mai departe" - superb aforism.

 2. Punk Cyber

  Punk Cyber

  Acum 2 luni

  bravo lor Dumnezeu sa le dea sanatate !

 3. martie5

  martie5

  Acum 2 luni

  o să merg la cei care trăiesc din mila statului fiind apți de muncă și o să i leg de un scaun punând pe repeat acest videoclip. m a mișcat când au spus că ei nu pot sta acasa, le place munca și nu stau acasă să si plângă de milă, mult respect!

 4. Ionut

  Ionut

  Acum 3 luni

  Vă mirați de ce sunt discriminate persoanele cu dizabilități. Să vă explic eu de ce, raportându-mă chiar la urmăritorii RECORDER: 1. Acest filmuleț a adunat doar 79 000 vizionări în 2 luni. 2. Un filmuleț despre „Cei care dăruiesc de ziua lor” a adunat doar 62 000 în 5 luni. 3. Un filmuleț despre „Elevii de la cercurile de robotică care ajută spitalele” a strâns doar 38 000 în 8 luni. 4. „Oamenii care vor salva orașul” a adunat 80 000 într-un an. În schimb, dacă filmulețul are subiect politic (de rău de obicei), dacă arată fața urâtă a lucrurilor, dacă prezintă „bombe mediatice” (aka „preotul ateu”), dacă atacă biserica („Cum a îmblânzit Teodosie jandarmeria” - de observat formula total nerespuctoasă de adresare, ca și cum se trag de șireturi), ei bine, atunci filmulețele sar de câteva sute de mii de vizionări sau chiar milioane... Asta e România: interesată de scandal, pentru a-și vărsa propriile frustrări, iar nu de cauze umanitare, elite, civism, subiecte culturale sau implicare activă... Un popor de plângăcioși.

 5. 身赤

  身赤

  Acum 3 luni

  Va rog faceți un reportaj despre cei cu dizabilități invizibile ce nu sunt recunoscuți ca fiind persoane cu dizabilități? Dureri cronice sau chiar depresie, adhd, anxietate, autism?

 6. Bazat peFAPT

  Bazat peFAPT

  Acum 3 luni

  375 lei =77 €... pensie...

 7. Bazat peFAPT

  Bazat peFAPT

  Acum 3 luni

  *✊Sănătate✌*

 8. AnDu

  AnDu

  Acum 3 luni

  am 26 ani am hipoacuzie bilaterala si foarte greu mi-am gasit servici. la primul meu servici la renumita clinica hiperdia dupa o saptamana am fost concediata!!! sunt asistenta medicala. scoala terminata cu note f bune si cu mandrie. muncesc cu drag sunt buna in ceea ce fac dar multi marginalizeaza, chiar si colegi. te privesc intradevar ca pe un handicapat. chiar daca sunt mai buna imi merge mintea! aud fara aparate slab. am aparate de la un copil donate. prea scumpe unele noi. nu am salariu urias doar cat sa mi intretin copilul dar e greu pt cei ca noi. vrem sa muncim nimeni nu ne vede!

 9. SERGIU PANTUR

  SERGIU PANTUR

  Acum 4 luni

  Care dracului ati dat dislike ma?Nu va convine ce?Luati aminte si bagati la cap..voi astia pe ajutoare..asistatii sociali..astia care aveti frezoane..stati cu mana intinsa la guvern si CU SLK-URI in spatele gainilor..rasa voastra de handicapati.. Respect celor ca ei..BRAVO!

 10. Viorel Bosneac

  Viorel Bosneac

  Acum 4 luni

  Frustrant.... frustrant frate.... Oameni ca ei, care efectiv nu vor sa traiasca pe spatele societatii si vor sa dea ceva in schimb comunitatii. Iar altii care habar nu au pe ce planeta traiesc...devin peste noapte directori la apele romane prin te miri ce drac de judeturi..... Am ajuns de mirul curului... Pardon my french...

 11. Ideal Bike

  Ideal Bike

  Acum 4 luni

  Acești oameni sunt o parte din motivația mea și a multora, vă felicit pentru acest reportaj.

 12. Alex Rosca

  Alex Rosca

  Acum 4 luni

  Astăzi e 27 noiembrie, așadar, felicitări pentru cununia voastră! Multi ani sănătoși și fericiți să aveți! Sunteți oameni de jos pălăria

 13. Sebastian Cretu

  Sebastian Cretu

  Acum 4 luni

  Doi oameni frumoși

 14. Akela Astora

  Akela Astora

  Acum 4 luni

  Angajare persoane cu dizabilitati duce la reducere impozit pe profit

 15. Akela Astora

  Akela Astora

  Acum 4 luni

  Cea mai grea dizabilitate este orbirea orice alta deficienta iti permite sa te integrezi in societate Dupa cum vorbeste are un nivel destul de scazut de educatie Am impresia ca este un fost copil al strazii, probabil de aceea a surzit

 16. No One

  No One

  Acum 5 luni

  Santeti minunati un adevarat exemplu pt toata lumea .

 17. MEGA 1007

  MEGA 1007

  Acum 5 luni

  Cu material foarte emotionant, mi-au dat lacrimile de la prima ora! va iubeac oameni buni!

 18. cioros bulinga

  cioros bulinga

  Acum 5 luni

  nenea recorder, de ce nu coboara ei la raul doamnei din autobuz sa ia metroul de acolo, trebuie accentuat amarul prin care trec acesti oameni prin faptul ca merg pana la crangasi

 19. Rosa Maria

  Rosa Maria

  Acum 5 luni

  Ce frumusete de clip..ma emotionat si sunt sigura ca multi dintre noi simtim la fel!! Mi- au placut mult acești oameni, parca se simte sufletul curat de la distanta!! Nu conteaza ca nu auzi sau ca nu vezi, mereu va exista cineva care te va iubi asa cum esti !!!! PS: toti avem greutati in viata , și oameni needucati vor exista mereu dar niciodata nu trebuie sa ne coboram la nivelul lor , din contra..important este sa devenim noi mai buni și sa ii lasam pe ceilalți sa ramana proști😂☺💜 Va doresc multa sanatate celor care aveti parte de oameni care isi bat joc de voi (sau si-au batut) in trecut..si nu uitati ca viata e prea faina ca sa v-o irositi suparati👄 FITI FERICITI!!!!!

 20. bran david

  bran david

  Acum 5 luni

  Inca un motiv sa nu dai bani la cersatori care sunt apti de munca ! SI sa incurajezi lenea cand ei au tot ce le trebe fizic dar nu ii mai usor sa cersesti!

 21. Mădălin Himmler

  Mădălin Himmler

  Acum 5 luni

  Fain reportaj, felicitări recorder , mi sa părut super de simpatici oameni își merită fericirea

 22. Robert Hategan

  Robert Hategan

  Acum 5 luni

  Trist

 23. Bogdan

  Bogdan

  Acum 5 luni

  frumos

 24. Poli Tehnist

  Poli Tehnist

  Acum 5 luni

  I- au dat diplome unde este nevoie de vorbit si de auzit (mai ales ingrijit batrani) . Imi pare un caz de training inutil.

 25. Thir Teen

  Thir Teen

  Acum 5 luni

  Trăiesc în UK. Am 3 colegi surdo muti la munca. Unul dintre ei, nu aude deloc, dar e foarte, foarte inteligent. Citește pe buze. Este foarte intuitiv. Înțelege și în romana, și în engleza. A ajuns ȘEF . Lumea îl respecta pt ABILITATILE lui. Tare descurcăreț și modest. Am uitat sa precizez ca e român.

  • Ionut

   Ionut

   Acum 5 luni

   M a marcat comentariul tau!

 26. Harry is a kitten

  Harry is a kitten

  Acum 5 luni

  Felicitari pentru initiativa asta Recorder. Imi place sa vad oameni, care desi au diferite dizabilitati, vor sa munceasca, sa faca singuri un ban. Sunt o gramada de oameni care se prefac ca sunt bolnavi ca sa stea ca lichelele pe banio statului. De asemenea, celor care isi bat joc de oamenii astia pentru ca sunt altfel, le doresc sa primeasca ce au dat. Nu am inteles niciodata rautatea. De ce sa lovesti un om care a gresit (neintentionat) in loc sa il ajuti sau pur si simplu sa treci peste. Cand vezi pe cineva ca depune efort chiar daca nu-i iese, de ce iti vine sa ii faci rau, sa-i tai macaroana sau sa-l jignesti? Nu pot intelege mentalitatea asta.

 27. Marian Alin

  Marian Alin

  Acum 5 luni

  Sunt niste oameni speciali cu suflet de aur.Putini trec peste o dezabilitate sau o boala care devine letala indiferent de medicamentatie.Astfel de oameni ar trebui sa conduca tara,astfel de oameni stiu si inteleg ce inseamna sa suferi,sa nu ai,sa fi blamat,sa te chinui,sa incerci sa ramai in viata printre inumani.Cinste lor si cinste celor de la recorder.Numai bine oameni de omenie!

 28. karcsi gabriel

  karcsi gabriel

  Acum 5 luni

  Am piele de găină. Imi e greu sa scriu ceva. Respect asta imi vine in minte. Față de Recorder dar mai ales față de astfel de oameni.

 29. Alex Rosca

  Alex Rosca

  Acum 5 luni

  "Trebuie sa te ridici. Să faci ceva. Aia-i important". Mult adevăr în aceste cuvinte. Jos pălăria pentru acești oameni!

 30. Adrian Bratu

  Adrian Bratu

  Acum 5 luni

  300 si ceva de lei pensie de handicapat??? Cum sa traiasca oamenii in conditiile astea... Din pacate suntem o tara de nimic 0 bine ca dam pensii speciale tot la aia bogati

 31. Paul Dafina

  Paul Dafina

  Acum 5 luni

  Oameni demni de tot respectul, nu se ascund de munca, punând baza pe faptul ca au dizabilități. Muncesc ca să își facă un rost, pe când alții prefera sa cerșească. Ma bucur enorm ca avem ocaza sa cunoaștem prin intermediul Recorder, asemena cazuri ce merita făcute cunoscute. Felicitări, Recorder! ❤️

 32. Costin Ilie

  Costin Ilie

  Acum 5 luni

  Ar fi fost bine dacă s ar introduce învățarea limbajului semnelor că materie obligatorie în scoli, astfel am putea să îi ajutăm mai mult pe astfel de oameni. Păcat că noi ne pierdem timpul cu limbi moarte ca latina...😒

 33. Tano

  Tano

  Acum 5 luni

  Am stat tot clipul cu lacrimi in ochi, ma jur. Tot respectul pentru acesti oameni, care in ciuda problemelor grave, se descurca si vad si partea frumoasa. Statul ca de obicei.. absent!

 34. Lucian Ivanciu

  Lucian Ivanciu

  Acum 5 luni

  Aceasta femeie demonstrează că aproape orice om poate lucra

 35. Jon Jones

  Jon Jones

  Acum 5 luni

  Oamenii astia chiar nu merita sa se chinuiasca .... Ma dezamageste ca acesti oameni se izbesc de vechea mentalitate ... Oamenii astia chiar merita mai mult ,ei vor sa munceasca....

 36. petre manea

  petre manea

  Acum 5 luni

  Mă înclin cu respect,pentru acești oameni!!!🙏🤗😇

 37. lajossomogyi

  lajossomogyi

  Acum 5 luni

  ... si eu, omul de rand, care este nemultumit. Lectie buna, excelenta.

 38. Tica

  Tica

  Acum 5 luni

  Ma asteptam sa vad coechipierii mei din League of legends aici.

 39. Alexandru Marinescu

  Alexandru Marinescu

  Acum 5 luni

  Un spirit de neinvins! Inca un reportaj excelent din seria "O zi din viata". Acesti oameni minunati care razbesc si depasesc obstacolele intalnite in viata sunt ceea ce avem nevoie sa vedem, sa cunoastem.

 40. Bogdan Apostol

  Bogdan Apostol

  Acum 5 luni

  "Sunt fericit, sunt multumit!"

 41. gabriel florea

  gabriel florea

  Acum 5 luni

  Și când mă gândesc câți sunt asistați social fiind sănătoși..... Acești oameni chiar merită respectul nostru .

 42. Demian Mugurel

  Demian Mugurel

  Acum 5 luni

  Sper sa se impietreasca brandul Recorder in mintea mea cat mai adanc pentru a nu mai ezita sa ma uit doar pentru ca nu am timp sau nu ma atrage subiectul. Sunteti o garantie pentru calitate vizuala si emotionala in povesti. Multumesc pentru razele astea de soare sub forma de audiovizual.

 43. Mario Ludosan

  Mario Ludosan

  Acum 5 luni

  Asistatii Sociali ,, invatati de aici ce inseamna munca !!!

 44. Romanian Rap

  Romanian Rap

  Acum 5 luni

  Recorder, sunteti cei mai buni in domeniul asta. Felicitari si la cat mai multe!

 45. Joe Kerr

  Joe Kerr

  Acum 5 luni

  Partea mai trista, e ca acesti oameni sunt “norocosii” din cei cu dizabilitati: pot munci, se pot deplasa, se pot ingriji singuri. Recorder ar trebui sa faca reportaje despre cei fara vaz sau capacitati motrice si cum se descurca in Romania, chiar si-n capitala...

 46. Dani Ventanal

  Dani Ventanal

  Acum 5 luni

  Nu cred e prea bun continutul pe care il faceti sunteti minunati!!

 47. Gheorghe Natrapeiu

  Gheorghe Natrapeiu

  Acum 5 luni

  Respect acestor oameni care duc o lupta inzecita cu stereotipurile noastre ale oamenilor fara "hadicap". Inca odata echipa recorder mentineti acest tip de reportaj si veti ajunge departe.

 48. Nimeni Intamplator

  Nimeni Intamplator

  Acum 5 luni

  Respect 👍

 49. Iepurele

  Iepurele

  Acum 5 luni

  Un reportaj Recorder care m-a atins, din nou, la inima. Nu imi imaginez cum puteam eu sa traiesc asa, si chiar sunt curios de ce lucru mic ma plangeam cand oameni acestia lucrau cu o problema pe care eu nu o am. Avem oameni in Romania cu forta de munca si care nu au probleme de sanatate si stau pe ajutor social, iar acestia, cei cu probleme speciale, se pot duce zi de zi si sa lucreze pentru un ban si sa fie si ei considerati oameni normali. Continuati sa faceti reportaje de genul si sa faceti povestile oamenilor de genul cunoscute pentru ca noi le apreciem din tot sufletul. Si precum a spus si Bandit Vlog mai jos, puneti un cont in care sa donam, sigur le vom face ziua, chiar viata mai frumoasa.

 50. Andra

  Andra

  Acum 5 luni

  Acestea sunt greutatile unor oameni cu handicap auditor😭😭se chinuie sa duca un trai decent! Nu ar trebui! Si nici nu mi pot imagina ce viata grea duc cei cu handicap motor 😭😭😭😭 România, fa ceva!!

 51. Daniela Cotoranu

  Daniela Cotoranu

  Acum 5 luni

  😭 trist pur si simplu am plans cand am vazut de cat bullying pot face fata...😢

 52. Marius Chirilă

  Marius Chirilă

  Acum 5 luni

  Trebuie să scriu asta. Din păcate persoanele cu dizabilități din românia sunt ignorate total de autorități și sunt umilite cu ajutoare sociale. Majoritatea sunt cu dizabilități grave și cu, capacitatea de a munci redusă 75% sau total. Cine poate munci și unde este un norocos și îi felicit din tot sufletul pentru că sunt un exemplu pentru noi toți. Scuzele sunt pentru leneși... RESPECT!!!

 53. Liviu Pop

  Liviu Pop

  Acum 5 luni

  Romania .... poti sa ai 2000 de diplome ,studii daca nu ai relatii este foarte greu ori pleci din tara ori te multumesti cum o fii din pacate. locuiesc si lucrez in suedia ca sofer am un coleg tot roman este si nu are o mana vreau sa zic ca in ciuda faptului ca nu are un brat este sofer profesionist si profeseaza in aceasta meserie datorita statului suedez care nu fac diferente ca esti ,,ciung,chior etc ...... din pacate in Romania si de esti sanatos tot nu ai un loc de munca decat prin pile spagi.

 54. Stefan Gabriel

  Stefan Gabriel

  Acum 5 luni

  Nu vor sa lucreze dece ??? Pentru ca patronii au nevoie de sclavii !

 55. D S

  D S

  Acum 5 luni

  Bravo!

 56. Cantand

  Cantand

  Acum 5 luni

  observati ca vorbeste corect gramatical lb. romana acest om cu probleme, cati mai sunt ca el ? bravo domnule, tot respectul! poate are cineva posibilitatea sa-i atribuie o munca calificata acestui om... sunt oameni cu posibilitati, dar posibilitatea de a fi om in zilele noastre, cati o avem ?

  • Daniel Nicolae Vladoi

   Daniel Nicolae Vladoi

   Acum 4 luni

   Vă mulțumim frumos!

 57. Lira Sadient

  Lira Sadient

  Acum 5 luni

  Minunaţi oamenii astia, sunt preţiosi si isi iubesc viata mai mult decat multi oameni perfect sanatoşi

 58. Dimitrie Pîrghie

  Dimitrie Pîrghie

  Acum 5 luni

  Respect !

 59. Elena Muntean

  Elena Muntean

  Acum 5 luni

  sint de admirat acesti oameni nu ca.cei sanatosi care stau cu mina intinsa la pomana statului,ar trebui ca cei cu dizabilitati sa fie renumerati corespunzator ,sa se gindeasca.politicienii nostrii si la ei nu numai la buzunarul lor

 60. A Lot Later

  A Lot Later

  Acum 5 luni

  Sunteți mult mai normali decât avortonii care făceau mișto de deficientele voastre la fostul job. Bravo și mult succes! Sa aveți parte de copii și mai normali ca voi, care sa va facă cinste!

 61. Bogdan Baraitareanu

  Bogdan Baraitareanu

  Acum 5 luni

  Jos palaria! Daca toti oamenii ar avea caracterul celor doi societatea ar fi la un alt nivel. Continut de genul de la care lumea are ce invata ar trebuii sa se difuzeze la televizor in locul mizeriilor de emisiuni si oameni ce promoveaza prostia. Tot respectul pentru echipa Recorder!

 62. nxt3p

  nxt3p

  Acum 5 luni

  Ce vad eu, suflete puternice si frumoase cu dorinta de a invata si hai sa fim seriosi cine are nevoie de auz in programare? PM me for cursuri moca de programare daca aveti disabilitati

 63. Nicolas Bogdan

  Nicolas Bogdan

  Acum 5 luni

  hai ca e razna rau asta saracu’😐🤦‍♂️

 64. Dana Radu

  Dana Radu

  Acum 5 luni

  Superb documentarul, felicitari!

 65. Florin Neniu

  Florin Neniu

  Acum 5 luni

  Da si eu am deficienti de auz , lucrez la gospodar. am 2 diplome tamplar profesionala timp de 5 ani si liceu de electromecanica timp 2 ani, si nimeni nu ma angajeaza. asta e viata merge inainte !

 66. Krawn

  Krawn

  Acum 5 luni

  Nu am cuvinte....m-a miscat fiecare secunda

 67. Laurentiu Radu

  Laurentiu Radu

  Acum 5 luni

  Ăștia care dau dislikuri la asemena chestii sunt adevărații cu probleme grave mintale

 68. Ciumpalacul

  Ciumpalacul

  Acum 5 luni

  într-un timp, erau angajate la casā persoane cu dizabilitati la Auchan,Careful ,etc. Nu i-am mai vazut 😔

 69. Haris Vikingii

  Haris Vikingii

  Acum 5 luni

  Voi va dati seama ca există oameni care dau dislike la asa ceva? Eu nu-mi pot imagina hoituri de oameni mai mari decat ei.

 70. Petre Caraman

  Petre Caraman

  Acum 5 luni

  veniti si la mine sa vedeti cum munceste un taran pe camp 0727973135

 71. TD T

  TD T

  Acum 5 luni

  🥺😥

 72. AngelsFartingRainbows

  AngelsFartingRainbows

  Acum 5 luni

  Si acum e momentul pt gluma aia recenta "Explica tu unui strain ca la noi,Bombardierii,regii si faraonii traiesc din ajutoare sociale"

 73. AngelsFartingRainbows

  AngelsFartingRainbows

  Acum 5 luni

  Merci recorder ca le-ai facut povestea cunoscuta..sunt oameni cumsecade amandoi,Dani chiar i-a salvat viata unui prieten de-al nostru candva..

  • AngelsFartingRainbows

   AngelsFartingRainbows

   Acum 5 luni

   Noi am copilarit impreuna sa spun asa,eu am 31 ani,el are putin mai mult,termentul de copilarit impreuna este prea mult spus. In grupul nostru,avem niste prieteni care lucreaza ca alpinisti utilitari.L-au luat si pe el la o lucrare sa castige niste banuti. Nu stiu daca aveti habar de o astfel de munca dar va fac un scenariu: ● 2 stau in coarda si 1 pe bloc care face materialele si coboara galeata pt cei din coarda. Acea galeata care este foarte grea,este coborata cu ajutorul alte corzi. Persoana care era pe bloc,cand a dat sa lase galeata,i-a scapat coarda din mana. Sa-ti cada in cap o galeata de 20+ kg de la o distanta de 4 etaje si cu viteza,cu siguranta iti rupe gatul pe loc. Ganditi-va ca Dan,care era putin mai sus,a prins galeata cu mainile goale la o foarte mica distanta fata de cel care era sub el. S-a taiat destul de urat la degete.. E tampitel si el,glumet,se mai enerveaza,ca deh,si el tot om este,dar te poti baza pe el si are suflet bun.

  • Andrei Udisteanu

   Andrei Udisteanu

   Acum 5 luni

   Cum asa i-a salvat viata? Povestiti-ne, va rog.

 74. AngelsFartingRainbows

  AngelsFartingRainbows

  Acum 5 luni

  ii cunosc pe amandoi,el cel putin a fost vecinul meu,baiat foarte bun. Suflet bun!

  • Daniel Nicolae Vladoi

   Daniel Nicolae Vladoi

   Acum 5 luni

   Sună-mă pe WhatsApp 0735928474

  • Daniel Nicolae Vladoi

   Daniel Nicolae Vladoi

   Acum 5 luni

   Ne cunoaștem cumva?

 75. Denɪs

  Denɪs

  Acum 5 luni

  Am și eu multi prieteni, îi prefer pe aceștia cu deficiență de auz, sunt mai de treabă, chiar daca nu ii înțeleg mereu Aș fi vrut să îți spun daca nu faci ceva reportaj in sat Manzatesti, comuna Ungheni Județul Iași... crede-mă, vei afla multe și este material...poate reușesc să te contactez în privat

  • Recorder

   Recorder

   Acum 5 luni

   Buna ziua, ne puteti scrie pe redactia@recorder.ro. O zi buna!

 76. Popescu Calin

  Popescu Calin

  Acum 5 luni

  Adevărata Romanie! Bravo, Recorder!

 77. Robert Stefan

  Robert Stefan

  Acum 5 luni

  genial

 78. Soli Deo

  Soli Deo

  Acum 5 luni

  Se intalnesc doi surzi. Unul avea o undiță pe umăr: - Salut. Ce faci, te duci la pește? - Nu, mă duc la pește. - Aa, credeam că te duci la pește.

  • Andrei Olanescu

   Andrei Olanescu

   Acum 5 luni

   @Soli Deo nu e nici-o problema!

  • Soli Deo

   Soli Deo

   Acum 5 luni

   @Andrei Olanescu Ai dreptate si tu. Iarta-ma..

  • Andrei Olanescu

   Andrei Olanescu

   Acum 5 luni

   @Soli Deo sincer ai dreptate sa dus dracului toata lumea asta. Nu mai e nimic de slavat. Nu sunt un om care asculta tot de la tv. Virusul exista. Ca politicienii isi baga nasul peste tot si umfla "cazurile" si asta e real. Degeaba ne tot criticam unii pe altii ca la aceeasi concluzie o sa ajungem mereu. Oricum lumea asta e prea ciudata ce numeam noi normal inainte era si aia o mare scamatorie. Nu maii stii pe cine sa crezi. Toate bune!

  • Soli Deo

   Soli Deo

   Acum 5 luni

   @Andrei Olanescu Olanescu Corect spuine: Vai de capul nostru.. Nu doar al meu. Crede-mă ca nici voi nu sunteti mai prejos. Sunteti dintre cei scanati pe frunte ca vitele la supermarket.

  • Andrei Olanescu

   Andrei Olanescu

   Acum 5 luni

   @Soli Deo vai de capu tau...

 79. Marius Iconaru

  Marius Iconaru

  Acum 5 luni

  Respect

 80. Ilie Daniel

  Ilie Daniel

  Acum 5 luni

  E atat de trist cand vezi persoane cu deficiente care vor sa lucreze in timp ve majoritatea asistatilor sociali sufera de lene crunta si nu vor sa munceasca.

 81. Eu, Cătălin

  Eu, Cătălin

  Acum 5 luni

  Am 19 ani și la fel ca bărbatul din clip, sufăr de hipoacuzie bilaterală și port aparate auditive la ambele urechi. Am avut norocul să termin liceul iar acum sunt la facultate, după care mă așteaptă meseria de profesor. Mă aplec în fața celor de la Recorder pentru că au curajul să arate și altceva față de ce vedem zilnic în media!

  • Greenlighted

   Greenlighted

   Acum 2 luni

   Felicitari! Mult succes si lumina in viata!

  • cristian davod

   cristian davod

   Acum 5 luni

   Sanatate si toate cele bune

 82. 22 22

  22 22

  Acum 5 luni

  Vad in comentari multi care zic "si aia care nu au probleme stau acasa". Chiar daca nu au probleme fizice vizibile, foarte multi au probleme psihice, care sunt la fel de ignorate in forta de munca.

  • 身赤

   身赤

   Acum 3 luni

   Adevarat. In România problemele psihice sunt tratate ori cu indiferenta ori blamare.

 83. Ovidiu Florin

  Ovidiu Florin

  Acum 5 luni

  Respect 🙏🏻

 84. Antohe Marius

  Antohe Marius

  Acum 5 luni

  Felicitări! Dacă ar fi jumătate din oameni cu personalitatea lor, am fi departe. Totuși 10 cretini au dat dislike!

 85. Iulian Cristian Moise

  Iulian Cristian Moise

  Acum 5 luni

  Ce inseamna sa iti duci viata in modestie si demnitate.

 86. silviu p

  silviu p

  Acum 5 luni

  Limbajul semnelor ar trebui introdus in școli sau ca materie optional cel putin.

 87. Teo Teolică

  Teo Teolică

  Acum 5 luni

  😭

 88. Sergiu Pop

  Sergiu Pop

  Acum 5 luni

  Tocmai am ales sa va sustin lunar cu o suma, atat cat pot si eu, dar lunara si sigura. Am facut abonamentul de pe site-ul vostru ca sa nu ia youtube comision. In continuare la fiecare reportaj mai mare (ex: Mafia padurilor) o sa donez separat pentru fiecare in parte pentru ca stiu ca acelea consuma enorm de multi bani. Sunteti momentan singurii care merita din Romania.

  • Recorder

   Recorder

   Acum 5 luni

   Va multumim pentru sustinere!

 89. Baton

  Baton

  Acum 5 luni

  Bă....ăștia cu ajutoarele sociale..... Băgați de seamănă că se poate.... Pune-ți dracu mâna pe ceva... De muncă ați auzit? Oamenii ăștia doi cum pot? RESPECT MAXIM RECORDER! Cei ce au dat dislike sigur o reglează din ajutorul social :)))))

 90. bvlgary code

  bvlgary code

  Acum 5 luni

  Ma uit la ei doi si vad ca sunt fericiti! Eu sunt sanatos si muncesc si trag sa fac de toate si la sfarsitul zilei tot nefericit sunt...

 91. Dan TAU

  Dan TAU

  Acum 5 luni

  NOROC CINSTE VOUĂ..EXACT EXISTĂ CINEVA ACOLO SUS PENTRU TOȚI ŞI ÎNGERI BUNI, NU NUMAI RĂI

 92. remz valos

  remz valos

  Acum 5 luni

  Mda chiar ii inteleg ,si eu sunt o persoana cu deficienta de auz si chiar e frustrant oriunde mergi intampini fosrte multe obstacole asta din cauza auzului

 93. Valentin Laurențiu Decenco

  Valentin Laurențiu Decenco

  Acum 5 luni

  Faceți o treaba extraordinara!!! Felicitări din suflet!!!! ❤️

  • Daniel Nicolae Vladoi

   Daniel Nicolae Vladoi

   Acum 5 luni

   Vă mulțumim pentru apreciere!

 94. Akid Studio

  Akid Studio

  Acum 5 luni

  Nici legea nu ii ajută pe cei pensionari pe caz de boala, că dacă se angajează pierd pensia medicală și acela e un venit sigur, nu riscă să fie dați afară dacă nu ar face față la job. Dacă ar primi pensia oricum, o parte din ei ar incerca sa se angajeze, neavând nimic de pierdut, cum ar fi pensia.

 95. Mihai Daniel Botusan

  Mihai Daniel Botusan

  Acum 5 luni

  respect!

 96. Gabriel-Madalin Visan

  Gabriel-Madalin Visan

  Acum 5 luni

  Acesti oameni merita tot respectul. Sunt un adevarat exemplu pentru noi toti cei care suntem sanatosi si avem putere de munca dar facem figuri. Clipul asta ar trebui sa fie vizionat zilnic inainte de fiecare zi de munca deoarece reprezinta o sursa de motivatie si determinare. Felicitari Recorder pentru acest material

 97. Corkline Cluj Napoca

  Corkline Cluj Napoca

  Acum 5 luni

  Bravo!as vrea sa-i ajut si eu ,poate exista sanse sa aflam un cont sau macar o adresa pt a trimite cu curierul.

  • Daniel Nicolae Vladoi

   Daniel Nicolae Vladoi

   Acum 4 luni

   @Corkline Cluj Napoca va salut

  • Corkline Cluj Napoca

   Corkline Cluj Napoca

   Acum 4 luni

   @Daniel Nicolae Vladoi salut Daniel.

  • Daniel Nicolae Vladoi

   Daniel Nicolae Vladoi

   Acum 5 luni

   Bună seara!

 98. Kuchiki Rukia

  Kuchiki Rukia

  Acum 5 luni

  Imi era dor.

 99. Adi PAA

  Adi PAA

  Acum 5 luni

  OAMENII SUNT INCA FRUMOSIIIII !!!!

 100. Michael Gallagher

  Michael Gallagher

  Acum 5 luni

  Multumesc echipei Recorder pentru acest reportaj superb si cuplului din el.

următor