Cum a îngropat Romsilva controlul demarat după o investigație Recorder

În luna august a anului trecut, Recorder a publicat o investigație video despre tăierile ilegale de lemn din Munții Gurghiu, județul Mureș.
După apariția materialului, Regia Națională a Pădurilor - Romsilva a dispus un amplu control în zonă și, timp de aproape o lună, 30 de angajați din țară au fost detașați la fața locului pentru a verifica ilegalitățile de pe raza Ocolului Silvic Gurghiu. Părea că se va face tot posibilul pentru a identifica adevărata dimensiune a neregulilor și pentru a sancționa vinovații.
Am urmărit subiectul pentru a vedea rezultatele acestor controale și am descoperit că principala grijă a unora dintre inspectorii Romsilva a fost, de fapt, acoperirea infracțiunilor. Mai mult, în ciuda neregulilor grave, Romsilva a dictat sancțiuni blânde pentru cea mai mare parte a angajaților implicați în ilegalitățile de pe Valea Gurghiului: avertismente sau diminuarea cu 10% a salariului pentru o perioadă de trei luni.
Recorder a obținut raportul întocmit în urma acestor controale. Din document reiese că inspectorii trimiși de Romsilva au evitat să cerceteze zonele în care firmele de exploatare lăsaseră în urmă dovezi incontestabile ale tăierilor ilegale.
Ne-am întors la Gurghiu să filmăm dezastrul din parcelele pe care inspectorii le-au ocolit și pentru a-l confrunta pe șeful Ocolului Silvic din zonă. Conducerea Romsilva a evitat să comenteze felul în care a fost făcut controlul din Munții Gurghiu și ne-a indicat să vorbim cu unul dintre inspectorii care au fost în teren. Ce a spus acesta și cum arată dezastrul din pădure, vedeți în acest material.
---------
Recorder este o publicație online construită de o echipă de jurnaliști în jurul acestor principii: jurnalism onest, făcut cu pasiune și pus în serviciul public. Puteți susține proiectul Recorder printr-o donație aici recorder.ro/sustine/ sau aici www.patreon.com/recorder
Mai multe clipuri produse de noi sunt pe:
site: www.recorder.ro
pagina noastră de Facebook myrecorder/
contul de Instagram recorder.ro

Comentarii 

 1. Recorder

  Recorder

  Acum 2 luni

  Acest material n-ar fi fost posibil fără susținerea donatorilor Recorder. Ne puteți susține aici: recorder.ro/sustine/ sau direct prin opțiunea de membership din ROfilm, disponibilă aici: bit.ly/2ByrCJ2.

  • George xGx

   George xGx

   Acum 2 luni

   @Diana Andreea ee de ras dar mai mult de plans ,nimeni nu vede nimic nu stie nimic dar totul e "legal"

  • Diana Andreea

   Diana Andreea

   Acum 2 luni

   @FreeStyleKid777 Aveți dreptate,însă mafia e mai mare de atât.Furtul cu Schweighoffer s-a făcut în înțelegere cu autoritățile statului!😢😣

  • Diana Andreea

   Diana Andreea

   Acum 2 luni

   @George xGx 😂😂😂👏 Bună asta!

  • Horatius

   Horatius

   Acum 2 luni

   Laudabil efortul pe care il faceti, dar din pacate nu o sa schimbati nimic. Niciodata. Mai mult de atat, va faceti dusmani, care au puterea sa ajunga la voi. Sunteti exemplul clar ca 'Câinii latră, caravana trece'.

  • Constantin Snaider

   Constantin Snaider

   Acum 2 luni

   Haideti și la Iași vă rugăm să vedeți și aici dezastrul care este in continu ascensiune !Este jale și abia au început !!

 2. Andrei Orga Loch

  Andrei Orga Loch

  Acum o Zi

  De ce sa se faca un corp de control care se poate manipula cand in ziua de azi ai imagini de pe satelit si pe un telefon de 300 lei?

 3. Nuada Gabriel

  Nuada Gabriel

  Acum 11 Zile

  "Haideți vă rog la sediu sau faceți o adresă scrisă, și vorbim" traducere: Veniți să vă dăm o șpagă sănătoasă si nu mai faceți atâta caz pentru o pădure neinteresantă.

 4. doina SPIRU

  doina SPIRU

  Acum lună

  Pai tocmai Romsilva este parte masiva a mafiei lemnului, interesele sunt atât de uriașe iar brațele caracatiței merg pana in inima partidelor politice, serviciilor secrete. Concluzia este ca niciodată furtul de lemne nu va fi stopat, sunt interese financiare uriașe și mulți oameni importanți au prea mult de pierdut.

 5. trduity

  trduity

  Acum lună

  👏👏

 6. Adrian Larys

  Adrian Larys

  Acum lună

  Presedintele si Schweighofer Holzindustrie

 7. LivArt

  LivArt

  Acum lună

  Groaznic arata

 8. andrei

  andrei

  Acum lună

  re

 9. Yo Yoyo

  Yo Yoyo

  Acum lună

  Normal ca fac ce vor daca noi stam in case in fotolii

 10. Yo Yoyo

  Yo Yoyo

  Acum lună

  Pai daca sunt ai lor de la maturator pana la DNA...sper sa moara toti de banii aia furati sa ii de.a pe la spitalele din austria elvetia ...le da dzeu nu ramane asa

 11. Tomi Sacal

  Tomi Sacal

  Acum lună

  despre care document vorbiti, care ar presupune prezenta arborilor? Prezentati toate dovezile, sa nu va fie frica de lege. Sunteti deja putin in afara legii asa ca hai mai cu curaj

 12. Marian Dumitriu

  Marian Dumitriu

  Acum lună

  La fel se intampla si in padurile private! Proprietarii trebuie sa plateasca sa le fie "pazite" de aceleasi persoane din ocoooalele silvice. Degeaba faci plangeri penale...ca primesti NUP.

 13. Codreanu Jula

  Codreanu Jula

  Acum lună

  AU RĂMAS NUMAI ACEI SECULARI

 14. eroiinumorniciodata

  eroiinumorniciodata

  Acum lună

  Ăștia sunt adevărații mafioți, băieții la costume, când o sa scăpăm de ei, o sa fie bine👏👏👏

 15. Van Helsing

  Van Helsing

  Acum 2 luni

  Nu va dati seama ca nu se mai poate rezolva nimic in tara asta cu vorba buna si "legal" cand cei care fac legile sunt corupti? daca va pasa asa mult de padurile noastre, 1 trebuie sa aveti tupeu si curaju sa mergeti si sa-i amenintati pe ca**tii aia de "paznici " (ca n-ai cum sa-i spui altcumva) ca-i rupi un picior sau cu moartea, ca imediat fac pe ei si poate a-ti mai schimba ceva. Asa doar rad de voi ca uite ce se chinuie ala sa dovedeasca si sa ajute cand stiu ca n-aveti nicio sansa contra lor.

 16. Rox x

  Rox x

  Acum 2 luni

  Oribila situatia

 17. Inferno

  Inferno

  Acum 2 luni

  E simplu, puscarie pe viata cu obligatie de munca la plantat de copaci 😂

 18. D G

  D G

  Acum 2 luni

  Cine ar da 👎? Poate doar hoții de lemne.

 19. Cristina Librizzi Cristina Librizzi

  Cristina Librizzi Cristina Librizzi

  Acum 2 luni

  PLĂTIM SALARII FUNCȚIONARILOR STATULUI POLITIA JANDARMERIEI PROCURORI JUDECATORI LA PUSCARIE MAFIOTILOR

 20. tugulea claudiu

  tugulea claudiu

  Acum 2 luni

  România imi vine sa plang ce le lasam copiilor nostrii

 21. Video Compilations 2021

  Video Compilations 2021

  Acum 2 luni

  Dar sa numai taie deloc niciunul, exceptie taranul care are nevoie de lemn de foc pentru iarna in limita bunului simt. Iar noi restul sa importam ca altii.

 22. Ionut Basu

  Ionut Basu

  Acum 2 luni

  Sistemul trebuie sa pice! Trebuie un o alta revoluție......... Si ăstora care ne au distrus toată țara ar trebui sa li se confiște toată averea lor și tuturor neamurilor!

 23. Dan-Claudiu Codrean

  Dan-Claudiu Codrean

  Acum 2 luni

  ar trebui puscarie minim 10 ani pentru cei care ne fura padurile !

 24. Adelina Ali

  Adelina Ali

  Acum 2 luni

  Bravo Recorder! 👌

 25. bishopoftroy

  bishopoftroy

  Acum 2 luni

  Proteste masive iarasi altfel nu vad cum.

 26. Marijana Kristian

  Marijana Kristian

  Acum 2 luni

  Mai oameni buni,cu asemenea " elemente" ne meritam soarta!! Dvs,sunteti inginer,dupa mine nici titlul de om nu-l aveti!!! Felicitari reporterului!!

 27. Alexandru Pam

  Alexandru Pam

  Acum 2 luni

  Se pare ca recorder face ancheta numai in sensul cel bun . Huo mincinoșilor de politicieni în funcți publice.

 28. Daniel Staneata

  Daniel Staneata

  Acum 2 luni

  in padure nu este semnal la tel :D, cu toate ca s-a mai rarit, ar trebuie sa fie semnal...ciudat :)))))

 29. Cristian Negritas

  Cristian Negritas

  Acum 2 luni

  Instituțiile statului Român , subordonate baronilor politici. Pe acești oameni îi va juca bunul Dumnezeu.

 30. piciu3

  piciu3

  Acum 2 luni

  oamnei buni , daca se trimit la dna astfel de materiale , nu s-ar rezolva nimic ?

 31. Radu

  Radu

  Acum 2 luni

  Sunt student la Silvicultură la Brașov și vreau să spun că SILVICII DIN FOSTUL SISTEM NU STIU EFECTIV SĂ APLICE TRATAMENTE DE REGENERARE!!!

 32. Dan TAU

  Dan TAU

  Acum 2 luni

  Lasă cā a plantat Degeţel cel mare arătător către popor....Tov.Prim Penal,Corupt din fruntea Ţării şi înaintaşii lui din Decembrie 1989..Începând cu Teroristul Ion Iliescu..Activistul..cu Apele şi pădurile..Nea Nicu..trebuia să folosească funia tradițională de cânepă..la fundul gol udă şi nişte sare,peste fundul lui Ion..şi cu putere de muncă..

 33. Dan TAU

  Dan TAU

  Acum 2 luni

  TRĂIASCĂ DRUJBARII MARI AI ŢĂRII, BARBARII ŞI TIRANII,TERORIŞTII POPORULUI ROMÃN ..🤔🤔🤔

 34. Dan TAU

  Dan TAU

  Acum 2 luni

  Se mirau..că un Cocoş de munte..făcea gălăgie, la o schioară pe pistă printr-o rezervație naturalā..🤔 păi da, măi Deşteptilor...Barbarilor.ce credeţi voi cā, păsările animalele,plantele,pomii, arborii nu simt..nu comunică??🤔🤔🤔

 35. Dan TAU

  Dan TAU

  Acum 2 luni

  ROMÂNIA FURATĂ! ROMÂNIA DEFRIŞATĂ DE MAI BINE DE 31 DE ANI TERORIŞTII LA PUTERE..TERORIŞTII ECOLOGICI, LE TAIE AERUL, OXIGENUL LA ROMÂNI..ADEVĂRUL..🤔

 36. George Stroe

  George Stroe

  Acum 2 luni

  Sa nu mai aud macar odata ca strainii ne fura sau isi bat joc de noi ! Tot curva de roman o face ,care este un tradator si vanzator de neam si tara rusine sa va fie! Cat despre Recorder nota 10 meritati sa fiti promovati si platiti pt tot ce reusiti sa faceti .

 37. Madalin Niculici

  Madalin Niculici

  Acum 2 luni

  Incredibil ce se intampla. Ma uit la fiecare clip si ma minunez de nonsalanta idiotilor astora 😓

 38. robert vasile

  robert vasile

  Acum 2 luni

  România din nefericire e măcinată de ,,cancer,, iar din cauza asta tara nu rămâne doar fără păduri ci rămâne fără tineri.O sa vina ziua în care pur și simplu tara asta nu va mai avea nimic.Suntem toți vinovați pentru ce se întâmplă deoarece atunci când oamenii au ieșit în strada am stat în casa,inclusiv eu (rușine mie).Trebuie ca mișcările din 89 sa se repede iar ,,capetele,, lor sa cada doar asa o sa murim liniștiți peste ani stii ca ne am lăsat copii intr un loc bun.

 39. Tatiana Musteata

  Tatiana Musteata

  Acum 2 luni

  BRAVOO recorder da Doamne mai multi asa domni curajosi mult respect bravo

 40. Eftimie Andrei

  Eftimie Andrei

  Acum 2 luni

  5:05 un exemplar de jeg corupt, se face ca nu stie si ca nu exista, serios?

 41. Eftimie Andrei

  Eftimie Andrei

  Acum 2 luni

  Felicitari Recorder, cu perseverenta vom scapa de jegurile astea si de toti hotii! Alte tari folosesc sisteme avansate si complexe pentru a preveni asta, in schimb hotii nostri au ramas la modalitati antice sa poata fi corupti.

 42. Radu Costea

  Radu Costea

  Acum 2 luni

  Doamne, ce controale, ce oameni, despre justiția din România, ce sâ vorbim??? Felicitări, Recorder... Cine știe dacă se rezolvă ceva!?!

 43. Lonely sheperd

  Lonely sheperd

  Acum 2 luni

  Romsilva este mafia care oricum este condusă de la centru, adică București și prefecturile județene, dar este aceea entitate care o sa lase generațiile tinere fara privilegiul de a se bucura de energia care ți-o oferă timpul petrecut într-o pădure. Eu sunt înscris la facultatea de protectia mediului Oradea, profilul silvic, și din prima luna mi sa spus de la un profesor, că vezi, daca vrei sa te lupți cu mafia pădurilor, nu o sa ai puterea să lupți încercând să lucru la stat, fiindcă sunt prea mânjiți acei oameni, și o sa te calce în picioare. Asta era în octombrie 2020. Mă doare sufletul când văd ce se întâmplă mai nou in codrii României, și cei care vor sa facă ceva in a stopa acest măcel, sunt și prea puțini și sunt înlăturați până și de poliție, intimidați. Eu am fost mințit și apelând la 112 sa declar un transport ilegal de lemne, că acel transport este in regula. Of, ce-ți doresc eu ție dulce Românie...

 44. Tudorel Acatrinei

  Tudorel Acatrinei

  Acum 2 luni

  ...iar nouă ne sar mucii doar dacă strigă unu m#!e Steaua/Dinamo

 45. El Fugitivo

  El Fugitivo

  Acum 2 luni

  S,AR putea da la seful de ocol silvic si inspectori in casa cu tot cu copiii lor cu tot cu parintii care i au facut

 46. Restaurant Dacia

  Restaurant Dacia

  Acum 2 luni

  Ne pricepem toti la comentarii suntem o tara de ...... Noapte buna România

 47. Radu 1984

  Radu 1984

  Acum 2 luni

  Se pare ca in Romania nu se aplica "Dupa fapta si rasplata"

 48. Cookie Stn

  Cookie Stn

  Acum 2 luni

  Ori de cate ori mi e dor de Romania,ma uit la recorder,Romania ,te iubesc... si ma linistesc... Aveti grija de parintii care au ramas in tara aia si... mult noroc😭

 49. Bogdan Mitrea

  Bogdan Mitrea

  Acum 2 luni

  Toata conducerea romsilva si a tuturor regiilor teritoriale ar trebuii arestati si bagati la puscarie pe viata..sunt cei mai mari delapidatori ai acestei tarișoare..

 50. XmotorSports

  XmotorSports

  Acum 2 luni

  La câți bani se învârt în industria lemnului..vă dați seama că, cam toți sunt mânjiți ! Soluții există, dar nu se vrea!

 51. Govo Nos

  Govo Nos

  Acum 2 luni

  Intra bai frate in politica fa ceva ,asta e un fel cainii latra ursu merge ,nu zic ca e rau da ...

 52. S3CR3T K3Y

  S3CR3T K3Y

  Acum 2 luni

  *Ar trebui drone la fata locului ptr investigatii sa vada toți sì cu ochii de sus.*

 53. Adrian Katona

  Adrian Katona

  Acum 2 luni

  Ar trebui mers in fata Parlamentului si Palatului Victorie si facut in aer liber o videoteca cu aceste clipuri dovezi de la Recorder si aratat cetatenilor si alesilor starea padurilor.... Apoi in fiecare oras.... Si daca cetatenii nu reactioneaza ...atunci degeaba ne agitam aici pe net ca ei vor continua sa ne fure...

 54. koto koto

  koto koto

  Acum 2 luni

  Totul pleaca din cauza parlamentului, acolo ajung comisioanele adevarate, ceilalti sunt decit niste simpli executanti cu o singura exceptie, proprietari de gatere.

 55. cata catalin

  cata catalin

  Acum 2 luni

  Vreau să aud si părerea ministrului să vedem dacă își merită locul!!!

 56. riri 21

  riri 21

  Acum 2 luni

  Respect Recorder pt tot 🙏👍👏

 57. Ion Rln

  Ion Rln

  Acum 2 luni

  Toti acesti responsabili scosi la margine de padure si la zid cu ei!!! Astfel nu mai scapam de asa indivizi

 58. Ala e

  Ala e

  Acum 2 luni

  un reportaj despre poluarea de astazi din bucuresti? e iar peste 100%

 59. Bee

  Bee

  Acum 2 luni

  La Bodnar Daniel cand...?

 60. CHILLED

  CHILLED

  Acum 2 luni

  Angajatii Romsilva au dat dislike.

 61. Zarif Mihaela

  Zarif Mihaela

  Acum 2 luni

  Puneţivă cu paru pa ei ca nu se mai poate cu escroci aştia ordinari. 😡😡

 62. Liv4rt

  Liv4rt

  Acum 2 luni

  Ați văzut cum arata pădurea acolo? ,,,,,Altă întrebare !

 63. Liv4rt

  Liv4rt

  Acum 2 luni

  10%. Pffff 1 m cub de lemn furat

 64. Ovidiu Halanei

  Ovidiu Halanei

  Acum 2 luni

  Astia care ''conduc ''acum trebuiau executati nu Ceausestii, de 30 de ani aceeasi istorie , tradatori de tara si ne neam ,sapun trebuie facut din ei🤬🤬

 65. Bogdan

  Bogdan

  Acum 2 luni

  Nu știu ce fumează aia acolo dar sunt pe alt film

 66. Cantand

  Cantand

  Acum 2 luni

  DAR N-ATI MAI DESCOPERIT A MIA OARA, CE S-A INTAMPALT ? NIMIC! MERGETI LA CURTEA EUROPEANA PT CONTROL, NU LA ASTIA CA VA FURATI CACIULA UNUL ALTUIA.

 67. Balauruu uu

  Balauruu uu

  Acum 2 luni

  Asa trebuie ingropati toti hotii !

 68. Mihai Guberneac

  Mihai Guberneac

  Acum 2 luni

  Noi oamenii trebuie să protestăm până când îi vedem pe toți la dubă, altfel câteva clipuri video nu vor schimba nimic.

 69. Mu Chi

  Mu Chi

  Acum 2 luni

  10%, ca la biserică..

 70. Mu Chi

  Mu Chi

  Acum 2 luni

  Aceleași povești apocaliptice..

 71. Miron Valentin

  Miron Valentin

  Acum 2 luni

  Ar trebui sa aveti cu voi un avocat bun si doi agenti de politie gen Marian Godina cand mergeti in recunoastere, plus un judecator dispus tot timpul sa raspunda la telefon pt ordine de perchezitie, ca sa puteti lua probe si deschide procesele insitu! Bravo Recorder!

 72. A HW

  A HW

  Acum 2 luni

  Asta chiar e țara hoților . Nicăieri în Europa nu există aşa ceva.

 73. Gabriel Bejenaru

  Gabriel Bejenaru

  Acum 2 luni

  Dar ce sa intamplat cu clipul de 20 si ceva de minute??

 74. George

  George

  Acum 2 luni

  Alex, erau legati la ochi oamenii aia care au fost in control. Aveau banii lipiti, abia vedeau pe unde calca.

 75. Sven Zebs

  Sven Zebs

  Acum 2 luni

  Ardealu-i fruntea. Nu-s hoti ca aia din sud.. :)))))))

 76. Catalin Dragan

  Catalin Dragan

  Acum 2 luni

  Ok noi ce putem face? Cum putem protesta in masa cum putem interzice astea? Daca ar fi la liberul arbitru .. ar trebui arsi pe rug!!

 77. Alex Pop

  Alex Pop

  Acum 2 luni

  Materialele Recorder sunt ireproșabile, dar adevărul ăsta pe care doar ei il mai arată e dureros... Iar faptul că în viața de zi cu zi observăm cum ignoranța primează și nimănui nu-i pasă dacă spui ceva deștept ci doar dacă vorbești prostii.. e deprimant. Cultura moare si entertainment-ul de scandal creste. Nu știu cum ar putea face oamenii capabili să treacă peste cei 'proști da' mulți'

 78. Florentina Murariu

  Florentina Murariu

  Acum 2 luni

  Copie text si trimite mai departe ! Recomand pe 02.02.2020 TOTI : -Transportatori - Angajați / Lucrători din supermarket-uri Nu mai cumpărați nimic din Carrefour/Kaufland/Auchan/Lidl etc , Tot ceea ce ține de ALIMENTAȚIA ROMÂNIEI să își oprească activitățile timp de 30 de zile ( raspuns la restricțiile care le-a impus Statul Român) și veți vedea rezultatul ! Cine are coloană vertebrală stie ce vreau sa spun !

 79. Galon Denis

  Galon Denis

  Acum 2 luni

  Dezastru....

 80. Galon Denis

  Galon Denis

  Acum 2 luni

  Incredibil ceea ce se intampla... astia nu merita sa traiasca! Doamne mai adu-l pe Țepes inca o data

 81. Adrian Stefan

  Adrian Stefan

  Acum 2 luni

  Opriți exportul lemnului și a tuturor lucruriillor făcute din lemn ...așa mai putem salva pădurile ,,,,iar cele două firme confiscat tot ce dețin și plantarea pădurilor înapoi ...pe vremea lui Ceaușescu aveau curaj să facă așa ceva ????mâncau pușcărie pe viață ....

 82. The

  The

  Acum 2 luni

  Câteodată mă întreb ca tâmpitu, vreau sa schimb lumea ? sau sa ii vad o dată sfârșitul.

  • Mu Chi

   Mu Chi

   Acum 2 luni

   Mai așteaptă..

 83. George George

  George George

  Acum 2 luni

  Avem politie, deci cred ca sunt 500 de mii de polițiști. Avem 500 de mii de jandarmi, avem instituții. Deci ăștia păzesc hoți din parlament, ni se fura copii după stradă... Ăștia amendează bătrâni care vând un leuștean la colt. Interlopi fac legea în România, statul doarme, hoți fura pădurea, nimeni nu face nimic.. Aici este și iohanis inculpat și cu guvernul... Eu unul sunt dispus sa păzesc pădurea și dacă mi se mai alătură și alți

 84. Mara Bucur

  Mara Bucur

  Acum 2 luni

  Sa veniti si in Sandominic (pentru cei ce merg cu trenul, Izvorul Oltului). La începerea traseului pentru Hașmaș te sperii de ce e acolo. Un peisaj imens, de Neimaginat! După defrisari, logic ca au mai căzut copaci, pentru ca ei se susțin unii pe alții. E înfricoșător!! Satul in care locuiesc, Nicolae Bălcescu (Bacau) din casa se vede pădurea rarita de la atâția km(vorbesc de alta pădure acum). distanta!!!

 85. newmagicfilms

  newmagicfilms

  Acum 2 luni

  Postati pe pagina lor de facebook intr-un comentariu clipul. Cata energie sa aiba sa le tot stearga si sa blocheze utilizatori? Macar sa nu mai promoveze minciuni ROMSILVA

 86. Daria Alexandra

  Daria Alexandra

  Acum 2 luni

  Faceti un material si despre campania esuata din 2008 pentru vaccinarea impotriva HPV si cate femei mor de cancer cervical anual din cauza nepasarii celor de sus.

  • R

   R

   Acum 2 luni

   Pai ce sa facă statul?

 87. OrbitMint

  OrbitMint

  Acum 2 luni

  2021 angajații statului închid telefonul in nas.

 88. Dan M

  Dan M

  Acum 2 luni

  E o organizare de tip mafiot la Romsilva. Un stat în stat cu propriile lui legi nescrise, tolerat, întreținut și apărat de aparatul politic cu un singur scop: odată la 4 ani sunt alegeri.

 89. Robert costel Ciubotariu

  Robert costel Ciubotariu

  Acum 2 luni

  Românica... cândva... undeva... Odată era frumos..acum Praf și Pulbere! Nu le-ar ajuta Dumnezeu @$#@$#@$$@!!!

 90. Plesa Gheorghe

  Plesa Gheorghe

  Acum 2 luni

  Toți ar trebui puși la zid ca pe Ceaușescu aia ar trebui sa fie sancțiunea de 10%

 91. Bogdan Anitei

  Bogdan Anitei

  Acum 2 luni

  Parcela asta e doar un exemplu. Cine stie cate or mai fi la fel, adica taiate fara mila si fara o evidenta. Multumim Recorder pentru ce faceti, asa mai aflam si noi mizeria ce ne inconjoara!

 92. Gik Gik

  Gik Gik

  Acum 2 luni

  Doamne..

 93. Robert Duma

  Robert Duma

  Acum 2 luni

  Cand se fura in grup mai greu sa ii prinzi pe hoți

 94. Oameni cu Idei

  Oameni cu Idei

  Acum 2 luni

  Copacii nu pot riposta, ar trebuie sa ripostam noi

 95. sile

  sile

  Acum 2 luni

  Nu mai avem păduri, sunt gata, puteți vedea adevăratul dezastru pe Google Maps, pozele din satelit nu mint ca cei care administrază pădurile României. Sunt zone întregi tăiate la ras. Acum e câmpie acolo, nu mai crește nimic. Minciuna aia pe care ne-o tot vâră pe sub nas toate ONG-urile și politicienii români cum că suprafața țării este împădurită 30% e doar vrăjeală ca să le închidă gura celor care sunt mai vocali. Este păcat că românii iasă la proteste pentru un munte de aur, dar pentru păduri, stau în casă și se uită cum dispar. Păduriile sunt viața noastă, fără ele nu putem trăii.

 96. Ionut Ungureanu

  Ionut Ungureanu

  Acum 2 luni

  Dacă ajungi să dai dislike la așa ceva înseamnă că nu ești român...

 97. dan ursu

  dan ursu

  Acum 2 luni

  Bag pla##! În el de Vodafone

 98. Simona Knop

  Simona Knop

  Acum 2 luni

  Ce sa te astepti de la Chiorean .... fiu de fost turnator la securitate, actual jafuitor de paduri.... vai de capul nostru romani fara puterea de a schimba ceva in bine in tara asta. Se duc naibi padurile, se duce naibi toata tara....

 99. Cip Cip

  Cip Cip

  Acum 2 luni

  Iohanis e seful defrisarilor, ticalosul nazist0

 100. Super 3șpe

  Super 3șpe

  Acum 2 luni

  Sincer ma uit si ma.doare frarilor ma doare asa de rau si nu pot face nimic ma doare asa de rau incat ma umple de ura pentru ca sunt un iubitor de natura si patrie ....

următor